Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dopadło i mnie

Rwa kulszowa?

Polecane posty

Gość dopadło i mnie

Witam wszystkich forumowiczów, Wszystkie objawy wskazują na to, że cierpię na rwę kulszową. Jutro idę do fizjoterapeutki sprawdzić czy aby na pewno to rwa kulszowa. Czy ktoś z Was miał podobne objawy? (ból w okolicach dolnej części krzyża w okolicach pośladka, przy dłuższym staniu/ siedzeniu; ból promienieje na całą nogę; trwa to trochę ponad tydzień czasu; wczoraj złapało mnie tak mocno, że rozpłakałam się w pracy :( nie mogłam stać :(

Gość venge.
gorąca kąpilk, lampa, masaż i pod kołdre...

Gość dopadło i mnie
jutro idę do specjalistki-fizjoterapeutki, będę musiała też iść do ortopedy, ale to dopiero za 3 miesiące:/ Czytałam, że zimne okłady pomagają, aja przez 2 dni miałam na sobie pas rozgrzewający, ale kto to wiedział.

Gość kaoelrk
Też niestety miałam problemy z rwą kulszową. Ból utrzymywał się jakieś 8 miesięcy i mimo otrzymywania różnych zastrzyków steroidowych czy zabiegów w sanatorium nie chciał odpuścić. Ja po tym czasie na szczęście trafiłam na dobrego fizjoterapeutę z patmedik i dzięki rehabilitacji doszłam do siebie, teraz już chodzę do pracy (też mam pracę siedzącą). Najgorsze, że rwa kulszowa może wrócić w każdej chwili, wystarczy przestać uważać na kręgosłup, zapomnieć się i na efekt nie trzeba będzie długo czekać.