Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej fryzjer

kosmetyki do wlosow

Polecane posty

Gość rodneyka
jak sie to cos nazywa?

Gość no dobra podaj skład
dawaj skład

Gość fryzjer hdf
naturalne ekstrakty owocowe

Gość natalia ostroleka
zamowilam to wczoraj zobaczemoze bedzie ok a jesli nie no to coz szukac bede dalej :)

Gość fryzjer....
to se zamawiaj ja i tak mem lepsze www.lavea.pl

Gość Tak to ja ;)
fryzjer.- dlaczego w tej mydlarni cen nie ma ? pewnie takie ze sie odechciewa kupowac cokolwiek.

Gość karolinkatuskowa
ja tez chce taki!!! moze mama mi da troche kasy to sobie go kupie

Gość karinkeoook
ej wulgarna spadaj stad lovea.pl super chyba to kupie kurde sama nie wiem ktore kupic tyle tego jest

Gość karolinkatuskowa
www.lavea.pl super jest

Gość fryzjer......
nie ma bo nie ma. zapytaj sie ile kosztuje albo idz do rosmana :d

Gość gdansk polska 0012
ja kupuje nie ma bata we wsi

Gość milkamika
fajnie mozna sie dowiedziec wiele o nowych kosmetykach do pielegnacji wlosow. fajna ta kafeteria. troche to drogie zwlaszcza to pierwsze no i to drugie tez. moze kupie narazie nie mam kasy. kiedys moze jak potanieje

Gość ale ddieciaki
stuknieci wszyscy tutaj jestescie:d jaka beznadziejna rozmowa ku...a mac ile wy macie lat? dzieciaki jaja sobie robicie? do forum dla normalnych ludzi a nie handel produktami i nasladowanie innych wyzywanie obrazanie co wy k'''a zwariowaliscie? wynacha mi stad do sklepu sobie kupic a nie burdel robic. to forum o zyciu a nie kosmetykach. kupic szare mydlo i myc glowe i wszystkko albo sie nie myc ja sie myje raz w tyg w sobote i zyje. nara

Gość andzia albo ania
dlaczego nie jestem fryzjerka zachecam do poszukiwan fajnych szamponow w internecie. kupie je do mojego salonu i wyprobuje na klientach :p

Gość karolinkawarwaawa
ktore z tych byscie polecily dziewczyny? bo ja nie znam zadnego z nich. doradzcie cos.

Gość henk1
Stosuj szampon i odżtwkę tej samej firmy,ale to zamało.Chcesz miećładne i szybkoodrastające włosy to powinnaś zadbać o wnętrze "co je produkuje" .Moja sprawdzona recepta z Dr.Vogel to nacieranie głowy rozciętą cebulą (do 18-ej) ,raz na miesiąc i wrzucenie cośdo środka aby ciało mogło wyprodukować cebulki.Polecam Menoplant i zapewniam Cię ,że co 2 tygodnie do fryzjera!!!!!! .

Gość Ekspert Ha-Pantoten
Pamiętajcie, że podstawą w pielęgncji włosa nie są kosmetyki (chociaż również bardzo ważne), a dostarczanie organizmowi składników odżywczych niezbędnych do prawidłowej budowy i struktury włosa. Skomponowanie odpowiedniej diety jest czasem trudne, ale w tedy warto sięgnąć po suplementy diety stworzone z myślą o włosach. Regularne i długoterminowe przyjmowanie takich odpowiednich preparatów, daje efekty których nie da się osiągnąć stosując jednynie odpowiednie szampony i odżywki.

niewazne jaki szampon, byle by odzywke uzywac. Codziennie w sumei uzywam i wtedy wlsoy sa lsniace i latwo sie rozczesuja, nie sa polamane ani rozdwojone:) Polecam takze jedwab:)

Gość byDoris
chciałam was serdecznie zaprosić na nowo powstałego mojego bloga .. początki zawsze są trudne .. więc zajrzyjcie i pozostawicie po sobie jakiś ślad w postaci komentarza . pozdrawiam http://bydorisss.blog.pl/2012/06/10/kosmetycz ny-swiat-i-ja/ pojawi się również tematy o szamponach ;)

Gość kamilka630
Polecam odzywki i szampony z garniera. Teraz na BioGaleria.pl mają fajne promocje.

Gość Elciaxx
Ja używam kosmetyki z serii biokosmetyków od Great Lengths i jestem nimi zachwycona. Naprawdę produkty bardzo profesjonalne i przygotowane przez specjalistów. Widać, że ktoś kto jest tworzy podszedł do tematu profesjonalnie i miał na celu dbanie o włosy :)