Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamLo

Nie wiem co zrobić...

Polecane posty

Gość DamLo

Mam 24 lata i jestem prawiczkiem... Dobija mnie już to, zawsze chciałem czekać na odpowiednią osobę, ale są chwile, kiedy już nie da panować się nad ciałem, kiedy bardzo chce się z kimś być... Chyba po prostu zadzwonię po jakąś dziewczynę na godzinę, czy dwie. Chociaż trochę bliskości z kobietą.

Gość DamLo
Tak, jeszcze tak. Ale nie jestem zbyt urodziwy - to raz. A dwa, że jestem bardzo nieśmiały. Takich jak ja raczej się nie chce.

Gość DamLo
zaraz przyjde, tylko pojde sie wysrać i przy przy okazji skora sobie rusze

Gość DamLo
w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej

Gość DamLo
chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

Gość DamLo
czasem robię stójkę na rękach jednocześnie próbując chwycić członka ustami

Gość DamLo
przed snem wyobrażam sobie, że obok mnie leży rosły homoseksualny murzyn, a gdy nikt nie patrzy, wkładam rękę w gacie i miętolę kasztany

Miałem podobny problem tyle że ja byłem troszke młodszy i dostałem swietna radę.Przestań stawiać siebie w roli ofiary.Stań przed lustrem i spójrz sobie prawdzie w oczy.Jestes 24 letnim chłopakiem młodym wysportowanym z furczącą pałą (czego wieu facetom brakuje ;D).Nie masz nic do stracenia mozesz jedynie zyskać.Jesli nic nie zrobisz bedziesz załował a jesli dostaniesz kosza nic sie nie stanie w koncu to sie zdarza.Pozatym zadbaj o siebie i zwracaj uwage na szczegóły jest wiele rzeczy które intryguje kobiety a mężczyzni nawet nie pomyslą.Dam przykład nie zwracałeś zbytnio uwagi na swoje dłonie a jesli dziewczyna zobaczy chociażby lekki brud za paznokciami poczuje niechęć do Ciebie ;) I walcz z pierdolona niesmiałoscia bądz nachalny i naucz sie słuchać.Nie zawracaj dziewczynie głowy pierdołami o nowej grze a zaintryguj ją i zadawaj konkretne pytania. :) I rusz dupe bo tylko tracisz :)

Gość DamLo
ty to podobno w ogóle masz problemy z fiutem. ponoc nie zerwałeś jeszcze stulejki 🖐️

Gość DamLo
Tia, wszystko pięknie brzmi, ale jak to zrobić - to już nie jest takie łatwe.

Kolego nikt nie nauczy Cię jak byc kobieciarzem w jeden dzien :) Od tego masz instynkt ale niesmialosc Cie blokuje.Ja moge Ci jedynie doradzic / pomoc sam musisz jednak wziac sie za siebie i zdecydowac czy zrobisz krok do przodu czy bedziesz sierota cale zycie ;)

Gość DamLo
sam dzisiaj pisałeś o swoich problemach z babami, łosiu 🖐️

Gość DamLo
Tak, wiem że tu są podszywy. Cóż, bardziej niestety siebie widzę jako tą sierotę. Nie umiem tego zmienić.