Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Patrzcie jak wyglada dzien prawdziwego mezczyzny

Polecane posty

Gość SNap

Budze sie koło 10. Moja dziewczyna juz czeka, zeby zrobic mi loda. Nastepnie przynosi mi sniadanie i czeka jak zjem. Nastepnie wstaje, ide sie umyc, ubieram sie i wychodze z domu. W garazu czeka na mnie juz moje nowe Porsche, ktorym udaje sie do pracy. Tam praca wre, siadam w swoim biurze i piekna sekretarka przynosi mi domukenty o zyskach za dany miesiac. A zastanawiam sie na co je przeznaczyc - na wycieczke za karaiby czy moze na jakis inny cel. Po 2 godzinach ciezkiej pracy jade na obiad, na ktory umowilem sie z piekna blondynka, oczywiscie w luksusowej restauracji. Nastepnie udaje sie do mieszkania blondynki, ktore z reszta sam utrzymuje i zalatwiam "meskie" sprawy. Nastepnie wracam do domu, skad biore zestaw golfa i jade na pole golfowe. Po 3 godzinach na polu golfowym wracam do miasta, co centrum fitness, gdzie cwicze jakies 2 godziny. Nastepnie jade na kolacje z zona, wracamy do domu...

Gość erwtrwt
Porsche w Polsce to pomyłka, na moim mam piękną ryse zrobioną kluczem przez jakiegoś zazdrosnego polaczka. :classic_cool:

Gość Donnałk
To nie masz pola golfowego dupku?

Gość Krem cepan
A co Twoja zona na Twoja dziewczyne, sekretarke i blondynke?

Gość SNap
Kobiety i ryby glosu nie maja

Zmień może lekarza bo ten cię oszukuje mówiąc że masz pod sufitem wszystko ok.

Gość Królewna Scieżka
jooooo i na kafe siedzisz teraz i to na pomaranczowo piszesz :P tacy ludzie o ktorych piszesz maja w doopie i wyyebane na takie akcje tym barrdziej zeby komus sie z tego pucowac np obcym kafeteriankom co siedza i sie nudza

Gość dobrze ze za marzenia
nie zamykają bo siedziałbyś prawiczku dożywocie 🖐️

Gość Ta i tamta tara
Ale nudne to życie...

Gość Ojejejuś
Ale masz fantazje leszczu...

Gość Blondynka z twojego mieszkania
Masz taką mała kuśke że długo jej muszę szukać w tych okropnych włochach. A mam jeszcze pytanie. Dlaczego zmieniłeś naklejke i znaczek na twoim porsche na vw golf 2?

Gość OLGA__YYY DO AUTORA
Trochę przesadziłeś z opisem twój dzień wygląda tak: Rano matka drze się "wstawaj leniu już 7.00" wstajesz idziesz do kuchni matka wychodzi do pracy. Pytasz o śniadanie matka z podniesionym tonem mówi w lodówce! później przeglądasz gazetę z ogłoszeniami i rozmyślasz nad tym jak to było by mieć kasę w portfelu. Siadasz przed kompem i oglądasz zdjęcia roznegliżowanych pań blondynek. Później ubierasz się idziesz pod trzepak i gadasz z kolegami sącząc puszkę piwa matki Biedronka