Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J....

Ile bierze fachowiec za remont łazienki?

Polecane posty

Gość J....

Mój chce 6 000 za robocizne. Łazienka 180cmx240cm -skucie kafelków, położenie nowych, podwieszenie sufitu,hydraulika,elektryka, zamontowanie nowej wanny, umywalki itp., wymiana grzejnika itp.

Gość z 4 lata temu placilam
prawie 5 tys

Gość z 4 lata temu placilam
6 tys to normalna cena za taka robote

Gość lord stront+
Ja wezmę znacznie mniej, ale nie jestem fachowcem, w ogóle się nie znam i w związku z tym, niczego nie zrobię, ale też, niczego nie zepsuję i nie będę naciągał, na dodatkowe koszty. Za 500 zł mogę się podjąć

Gość kawaler do wzięcia
Nie da się ocenić roboty nie widząć jej zakresu Ale powiem ci że fachowiec który robi kafelki a do tego elektrykę i hydraulikę to dupa nie fachowiec. Sam jestem hydraulikiem i juz kilka razy naprawiałem instalacje po takich "fachowcach" od wszystkiego...

Gość niebieska kołdra
ja mam fachowca za 3 tyś. około bo dokładnie 3 tyś wziął znajomym za łazienkę dużą w domku jednorodzinnym

Gość kobyła 40 cm
AGENT .... co to z kurwisko w stopce >?

Gość babilon
Weź Paszczywoła Będziesz zadowolona :D

Gość Donnałk
Ode mnie za łazienkę 16m2 wziął 100 zł za metr.

Gość kafeteryjny prawiczek
agent... :D:D🖐️

Gość galapagosss
50-60 zł za metr kwadratowy kafelek. + położenie kartongipsu + mozaika + murek (np. dla takiej wanny - http://www.e-inclusive.pl/Wanny-%C5%82azienkowe/Wanny-prostok%C4%85tne/Wanna-prostok%C4%85tna-Ko%C5%82o-MODO-160-x-70-cm.html) Wszystko jest liczone dodatkowo.

Gość tom42h
J.... Mój chce 6 000 za robocizne. Łazienka 180cmx240cm -skucie kafelków, położenie nowych, podwieszenie sufitu,hydraulika,elektryka, zamontowanie nowej wanny, umywalki itp., wymiana grzejnika itp. właśnie w goglach patrzylem na ceny i wpadłem na ten watek. dziewczno facet chyba w huja leci roboty tu jest na 4 dni góra poważne mówie 6.000 to przegiecie niecałe 5 metrów płytek 200/250zł o tarakocie chyba zapomniałaś to bedize około 100zł skucie kafelków to 20 zl od metra 100zł sufit podwieszany 40/50 zł bez materiału to jest góra od metra z materiałem góra 90 zł elektryka to nie wiem ale ok 100zł zamontoaniwe wanny nie wiem czy zabudowa też jesli bez to 70zł nie wiecej. umywalki 40zł wymiana grzejnika to co to za dilozofia nie orjentuje sie ale nie wiecej niż 50 zł także sama sobie policz

Gość Kaśśśśśśśśśśka_______1
Co ty liczysz. Przecież podłoga czyli terakota to 4.5 m2 A ściany czyli glazuta ok 20 m2

Gość angela bangla
jeden człowiek kładzie glazurę oraz wymienia hydraulikę ? nie wierze w takiego fachowca teraz hydraulika ma nowoczesną technologię i trzeba być na bieżąco w temacie i zrobic tak żeby się nie sypało po 2 latach a glazurę położyć to róznie wygląda ja chodze po mieszkaniach i widzę od razu kładzenie specjalisty a kładzenie tzw wujka mietka spec jak położy glazurę to luksus, prosto jak lustro, krawędzie idealne , kąty

Gość matacz,.,.,.,
tak są fachowcy co robią wszyztko wszelkie przeróbki , kładzenie płytek montarz sanitariatów itd. u mnie taki pracował w łazience . za robote wzioł 7000 żł siedział prawie 2 miechy robił po swojej pracy , ale zrobił perfekcyjnie !! mogą do mnie chodzic komisje by sie uczyć jak powinna wygladac robota !!! nie ma sie dosłownie do niczgo doczepic , nie ma !

Gość matacz,.,.,.,
by krawedzie były rowno - trzeba płytki mi mo ze z najwyzszej półki piłować ! bo nie są rowne :) tak było u mnie ! fachowiec sam kupował płytki , strasznie wymagajacy był w tej kwesti jak mówił dziadostwem pracowac nie bedzie , a i tak jak widziecie trafił na co trafił , musiał przyszlifowywac niekótre płytki .

Gość kkjku
mi sie wydaje ze 6000 to duzo 4500 zl to odpowiednia kwota

Gość INŻ BUDOWNICTWA
Powiem tak, fachowiec od wszystkiego to fachowiec od niczego. Stawkę zażądał jak specjalista, a nie zdziwię się jak będzie trzeba później poprawki robić. Proponuję wziąć hydraulika z prawdziwego zdarzenia, elektryka z uprawnieniami. Za położenie płytek łatwo wyliczyć średnio wychodzi 40 zł netto za m2, skucie 15, 20 zł za m2. Proponuję umówić się na dwa etapy. 1. Skucie przerwa dla płytkarza w tym czasie wchodzi hydraulik i elektryk 2. wchodzi płytkarz I nie nabieraj się na jakieś zaliczki, chyba, że sam załatwia materiał.

Gość INŻ BUDOWNICTWA
aha podwieszenie sufitu też 15-20 zł m2 koszty wyjdą te same, ale przynajmniej będzie pewność, że jest zrobione dobrze

Gość PPPPPPPPPPPPP
inzynier budownictwa jesli jestes taki obeznany w cenach to wez sie i sam zrob przez takich fachowcow jak ty ludzie musza wyjezdzac za granice jesli nie wiesz ile pracy kosztuje taki remont to zamknij sie i nie udzielaj sie za swoje usługi liczysz ale jak ktos chce zarobic to piszesz jaki to ty madry jestes a tak naprawde to jestes f***jer i h*j wiesz w tym temacie

Gość Gerda40
Oj to widzę, że mój chce znacznie mniej od waszych fachowców. W sumie to się nie dziwię bo pewnie szukaliście po ogłoszeniach itp. Ja postawiłam na pomoc serwisu odkryjfirme.pl i dostałam porównanie ofert z mojego terenu.

Gość kafelkarz
Jestem hydraulikiem z zawodu i technikiem budowlanym .Wykonuje lazienki od A do Z i zdarza mi sie wchodzic na robote i poprawiac po panach hydraulikach ktorzy robiac tylko swoje nie bardzo wiedza co robia .Za lazienke biore ok 4000 i mysle ze jest znacznie taniej i szybciej dla klienta niz czekac az laskawie zjawi sie pseudofacowiec . Poza tym nie ma tak ze czegos sie nieda bo poprzedni popsuł . Elektryka w lazience nie zbyt skomplikowana z mojego punktu widzenia . Dla inz budownictwa pewnie tak.

Gość gość
Wszystko zależy jakie płytki, jaka wielkość łazienki i od wielu innych czynników. U mnie remont robili oni wos.waw.pl i jestem zadowolona.

Gość gość
ech ja robie, łazienki, kuchnie, schody, balkony, tarasy i inne rzeczy oczywiście tylko glazura no i kompletne łazienki tzn, zabudowy elektryka montaże sanitariów, cena jest różna ale takie minimum za przecientną łazienke to około 4000zł teraz ludzie życza sobie płytki ścinane w kąt 45 a to sie liczy za takie coś im więcej udziwnień wnęk półek mozaiki i innych nietypowych rzeczy tym cena jest większa ale na nie zbyt wykombinowanej łazience robota jest wyceniana na 4000 do 6000 tys zł

Gość gość
dodam że takie ceny to za wszystko żadnych dodatkowych cen za jakieś cokoliki lub inne rzeczy komplet to znaczy dla mnie oddane do urzytku ja wychodzę a klient może iść siku lub prysznic

Gość wiktoria741
Oj ceny są bardzo różne. Wszystko zależy od ilości pracy. Zajrzyj sobie na http://www.ozii.pl/ Znajdziesz tam wielu wykonawców nie tylko zajmujących się remontami. My łazienkę robiliśmy sami ale mamy o tym jako takie pojęcie.

Gość Intergal
tak naprawdę dużo zależy od tego jakich materiałów chcesz używać lub jakie zasugeruje fachowiec. Ja dzwoniłam do http://putmajster.pl i udało mi się utargować bardzo dobrą cenę więc polecam :)