Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktopieprzeee

ehh właśnie się załamałem... przeglądałem fotki dziewczyn na fb

Polecane posty

Gość jaktopieprzeee

i zdałem sobie sprawę że nigdy żadna z tych kobiet się mną nie zainteresuje :O przeglądałem fotki z jakiegoś profilu typu -najpiękniejsze kobiety we wrocławiu (jestem z wrocka) no i nie które laski były tak cudowne, że aż dola złapałem :( one nigdy się mną nie zainteresują.. na ulicy tego typu kobiety nawet na mnie nie patrzą, no masakra a wszystkie mają fotki np gdzieś za granicą przy basenie z drinkami itp no widac, ze maja kase (pewnie faceci ktorych zdobywaja im stawiaja) ehhhh kurwa jestem smieciem :(

Gość realistka_22
a myślałeś, że kobiety lecą na gołodupców? każdy chce kogoś chociaż na swoim poziomie, nikt w dół nie równa :o a co Ty masz do zaoferowania? jak jesteś przystojny albo chociaż zaradny i ambitny to jakas poleci :)

Gość jaktopieprzeee
po za oddaniem siebie takiej kobiecie, danie jej miłości , wsparcia i sexu na każde zawołanie nie jestem w stanie nic zaoferować, czyli praktycznie rzecz mówiąc, nie mam nic do zaoferowania :(

Gość autor tematu...........
/// tylko byś ruchał jak każdy facet, a potem zostawil, /// zostawił? hahahah robisz sobie jaja :D? jakby mi taka laska dala szpary to bym sie przy niej uczepil do konca zycia nie ma nawet opcji abym zostawil fajna laske.. to wy rzucacie a nie my idiotko :O po drugie co to za glupi tekst "darmowe ruchanie".. to ruchanie tak samo tyczy się was jak i nas, powiem wiecej.. to wy wlasnie oceniacie po sexie, jesli facet was nie zaspokaja to go zostawiacie, kurwa jaka zenada , plytkie dziwki!!!

Gość realistka_22
taaa, znalazł się jedyny bez skazy :o no to dziwne, że trafiam na samych takich beznadziejnych cwanych ruchaczy - i to niezależnie od wieku, pozycji społecznej bo znam sporo ludzi z różnych środowisk. a sama podobno jestem ładna i inteligentna więc po co ktoś miałby mnie rzucać? nie wmawiam sobie, inni twierdzą że jestem fajna, mnie zostaje tylko potwierdzić ;) ale to zawsze facet chce ruchać - jak kobieta chce poczekać by się przekonac czy może mu zaufać (zazwyczaj się okazuje że powinna uciekać od bydlaka), to jest tylko wyśmiewana od świętoszek :o

wiem czego bym chcial gdybym byl kobieta umiem juz nyslaec tak jak wy po roku na kafe i wizazu tez czasem lapie dola jak ogladam fotki na nk fb fotka sympatia

Gość Tetsuo S.
@realistka_22 1. Pojęcie miłości u facetów istnieje, trochę (a raczje bardzo) obrażasz choćby Mnie. 2. Jak trafiasz na palantów i lowelasów to nie dziw się, że poruchają i następna. Co do tematu. 90% tylk dziewczyn poza ładną d*pą nie ma nic więcej od zaoferowania, więc na Twoim miejscu nie spuszczałbym się tak nad ich wyglądem.

Gość mbu
Proponuję skasować konto na fb. Jak tak zrobiłem i nie muszę już oglądać tych wszystkich ślicznych dziewcząt które sobie pstrykają fotki na basenie hotelowym w Egipcie. Po co się smucić z tego powodu, że kolega ma super ładną dziewczynę, którą zabiera na wczasy do Egiptu? Po co łapać doła z tego powodu, że komuś może się powodzić lepiej ode mnie? To nie ma sensu i nie posuwa człowieka do przodu. Wiadomo, że te wszystkie "modeleczki" nie zwracają uwagi na normalnych chłopaków, nawet gdy z wyglądu nie są wcale tacy najgorsi. One dają się poderwać kolesiom, którzy mają do zaoferowania kasę i dobrą zabawę. Poza tym po co ci taka dziewczyna? Po to, żeby ją podziwiać jak leży i pachnie? Jest wiele ładnych, ale normalnych dziewczyn, którym daleko do blacharstwa i pamiętaj, to co Cię dołuje na fb to tylko i wyłącznie POKAZÓWKA!

dla kobiety każdy facet , który nie jest dla nich "zaradny" - jest śmieciem to naturalne

Gość mbu
Jest wielu "zaradnych" kolesi. Szkoda tylko, że często ta "zaradność" to po prostu pieniądze zamożnych rodziców.

kobiety najmniej interesuje skąd masz kasę i w jaki sposób nabijasz konto , podając jej kartę na zakupy

Gość mbu
Święte słowa revolver. Tylko, że ja bym wolał sponsorować ją swoimi pieniędzmi, a nie tatusia.

tak...ale jak masz od tatusia - nie musisz się wysilać ani stresować - tak jak większość przekazujących sobie mamonę od pokoleń pewnych rodzinek

Gość nie nakreccaj sie :P
a ty nie wiesz, ze na portale wciska sie zdjecia, na ktorych sie najkorzystniej wyszlo?? Na zywo taka lalcia i w roznych zyciowych sytuacjach moze juz nie wygladac jak z obrazka :P

Gość mbu
Dokładnie tak to wygląda. Ludzie starają się pokazywać samych siebie w jak najlepszym świetle. Jak to wcześniej już napisałem - POKAZÓWKA!