Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasicek

STUDENCKA POMOC w przepisaniu ocen DZIEKANAT

Polecane posty

Gość kasicek

Witam! Mam pytanie do osób, które znają odpowiedź na nurtujące mnie pytanie. Czy jest możliwość przepisania oceny przez dziekanat studentowi z przedmiotu, który wcześniej otrzymał już zaliczenie z tego przedmiotu, tyle, że ten przedmiot wcześniej był rozłożony na dwa osobne przedmioty. Dokładniej ujmując sprawę, w tym roku akademickim mam egzamin z Prawa autorskiego po 30 godzinach wykładów na II stopniu. Na I stopniu miałam egzamin z Prawa autorskiego i prasowego po 15 godz. wykładów, a także zaliczenie po 15 godzinach z Ochrony własności intelektualnej. Czyli znowu ten sam materiał mam tylko jakby w jednym przedmiocie, który trwa dłużej. Zastanawia mnie czy jest możliwość by zgodzono się na przepisanie w takiej sytuacji oceny i też w jaki sposób umotywować swoje podanie, tym bardziej, że z egzaminu z prawa aut. i pras. dostałam 5, a z ochrony własności intelektualnej, które było zaliczeniem 4. Będę bardzo wdzięczna za pomoc i wszelkie pomysły. POZDAWIAM

Gość ruszofy flamink
po pierwsze przepisywanie oceny ustala się z prowadzącym przedmiot a nie w dziekanacie a po drugie u mnie na uczelni nie było możliwości przepisania niczego ze studiów I stopnia

Gość kasicek
To dziwne bo w tamtym semestrze przepisali mi dwie oceny i to właśnie z I stopnia na II. Złożyłam podanie w dziekanacie, zostało pozytywnie rozpatrzone i nawet nie musiałam iść do żadnego wykładowcy prowadzącego zajęcia i rozmawiać. Po prostu w karcie ocen była pieczątka dziekanatu, a w usosie była wpisana ocena z numerem decyzji do mojego podania.

Gość enim_tempor_vitae
No ja przepraszam ale co do ujamuja to ma sobą reprezentować?!