Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lista gdzie moga się zakręcić

prawiczki nie mają prawa mieć wysokich wymagań co do kobiet

Polecane posty

bo sami sobą niczego nie reprezentują. dla starych nieudaczników jedynie takie opcje zostały: - samotne matki - wdowy - rozwódki - starsze od siebie kobiety - kobiety chore - dziwaczki - bardzo brzydkie/grube

Gość mbu
Czemu myślisz, że niczego sobą nie reprezentuję. Nie znasz mnie.

Gość ja tam pragne poznac
rozwodke , wdowe czy samotna matke o ile bylaby atrakcyjna nawet wole taka od zapyzialem wolnej zdziry ;)

Dlaczego jest tu wdowa i rozwodka przeciez one nie musza byc koniecznie stare.

to zabieraj się za te kobiety, na co czekasz? :O ale ta lista jest o tym u jakich prawiczki mogą mieć szanse, więc nie cieszcie się zbytnio:D bo jeśli jakaś rozwódka będzie młoda atrakcyjna przebojowa i bez bachora to nawet na was nie splunie :D

To wole byc sam i chodzic na dziwki niz byc z mega gruba mega brzydko stara chora i to pewnie psychicznie bo cielesnie to da sie jeszcze jakos zniesc. A najgorsze jak poprostu bedzie zlym czlowiekiem.

yyughiuh spójrz na siebie, przecież niczego sobą nie reprezentujesz jesteś niczym, więc jakiej ty chcesz kobiety??

Gość rybaaaaaaa
Skończcie już z tymi prawiczkami czy nie prawiczkami. A co to kogo obchodzi kto ile miał partnerek albo że nie miał żadnej. To dziecinada.

Gość Tibia Bug
To ciekawa zależność. Nie mam realnego życia i pracy i dlaczego to ma się przekładać na urodę kobiety? Jakieś uzasadnienie plox.

Gość Glupie prawiczki
Maja nie wiadomo jakie wymagania od kobiet a soba nic nie reprezentuja procz tej nieszczesnej cnoty, ktora jest im w ch.u.j potrzebna.

Gość do Tibia Bug
jesteś nieudacznikiem co tu więcej pisać?

Gość Tibia Bug
Oczywiście że jestem nieudacznikiem, ale to jakby nie moja wina. Może mi się atmosfera w domu rodzinnym udzieliła że jestem taki jaki jestem?

Gość autodestrukcja
Po pierwsze - Nie mamy prawa? Serio? :D A co ty kurwa, ustalasz jakieś prawa i zasady? Nie, nie ustalasz. Niech każdy się zajmie swoim życiem i nie mówi innym co mogą, a co nie, bo to tylko świadczy o ich głupocie. Po drugie - Co ma tak prymitywna czynność jak włożenie penisa w szparę, do wartości jakie sobą reprezentuje, wyobraź sobie że w naszym kochanym gatunku nie każdy jest tak zezwierzęcony ,że ocenia innych ludzi poprzez pryzmat tak prymitywnej czynności. No i po trzecie -Czym są w ogóle wysokie wymagania? Jesteś tak pustym i płytkim człowiekiem...te twoje opcje, są tak skretyniałe ,że naprawdę szkoda słów. Samotna matka, wdowa, rozwódka, starsza kobieta, kobieta chora czy dziwaczka, są to ogólne opcje, równie dobrze moa być wśród tych opcji, osoby ładne i brzydkie i wartościowe bądź nie...uogólniasz ,że ja pierdolę. P.s Z twoich paru postów,że to ty sobą nic nie reprezentujesz i z dużą dozą prawdopodobieństwa, możesz CO NAJWYŻEJ "poszczycić" się urodą. A czym jest uroda? Jest to raczej pojęcie względne i tak naprawdę jest bez znaczenia(w granicach rozsądku) dla każdego wartościowego człowieka.

Gość prawiczki szukają sobie
jedynie super modelek a później się dziwią że kosza dostają

Gość autodestrukcja
Wrzucacie wszystkich prawiczków do jednego worka...nie ma co gratuluje ograniczonego myślenia...

Gość bubasababubaaa
prawiczki mają szanse przede wszystkim u dziewic!

zapominacie że jest też spora grupa prawiczków która nie chce mieć kobiety i dała sobie spokój z szukaniem. Raczej nie widzę szans prawiczków u samotnych matek. Te raczej szukają dzianego faceta który będzie ją utrzymywał widziałem parę takich profili na necie ...

Gość ekhm ;o
możliwe że Twoim zdaniem(autorko) nie mam prawa do wymagań wobec kobiety, a prawda jest taka że to Ty nigdy nie zostaniesz zauważona przeze mnie. któregoś dnia spotkam piękną kobietę która mnie oczaruje, wole taką niż byle ciebie 🖐️

autorze/autorko - zgodnie z Twoją logika, dziewica nie ma prawa mieć wysokich wymagań co do faceta. Jeśli nie obca Ci konsekwencja to na pewno się ze mną zgodzisz :)

Gość bubasababubaaa
piękne dziewice wolą prawiczków niż dziwkarzy

Gość autodestrukcja
zapominacie że jest też spora grupa prawiczków która nie chce mieć kobiety i dała sobie spokój z szukaniem. Nie zapominają tylko po prostu nie zdają sobie sprawy,że niektórzy nie mają do tego nerwów. Większość ludzi ocenia przez pryzmat swojego światopoglądu.

Gość Botchi
Ja będę miał dziewczynę starszą tak o 2-3 lata. Nie jakąś przebojową ale niebrzydką.

Gość autodestrukcja
Botchi A co stworzysz ją w laboratorium, czy tez jesteś jasnowidzem?

Gość Botchi
To jest to co będzie

Gość nie warto na siłę
Mi już mija 31 lat za miesiąc i się nie łudzę że ktoś mnie zechce, i na pewno w ramach desperacji nie mam zamiaru się wiązać z kimś kogo też nikt nie chciał i udawać szczęśliwą parę -obustronna krzywda