Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love_lady

Wasze mankamenty fizyczne-jak sobie radzicie?

Polecane posty

Gość love_lady

Jakie macie niedostatki w wyglądzie i jak żyjecie ze swoimi kompleksami? Czy zatruwają wam one życie? A może już pogodziliście się z nimi i żyjecie ze sobą w zgodzie... 🌼 Często potrawią zatruć nam życie, ale z drugiej strony dzięki nim po pewnym czasie możemy spojrzeć inaczej (lepiej) na siebie.

Gość a te w stopce
to twoje?

Gość a te w stopce
są w sam raz. Do tej szczupłości pasują idealnie.

Gość Zuza415
a aj jestem za chuda i zatruwa mi to życie ,nie moge sie z tym pogodzić ,moge jesc wszystko i kiedy chce i nic ,myslałam ze jak zajde w ciąze to po urodzeniu dziecka cos mi jesdnak zostanie,ale nie dalej jestem taka sama i w tym siebie nienawidze fuj

Gość a te w stopce
a ile masz wzrostu? chyba coś sobie ubzdurałaś ze są za małe. Nawet jak teraz są trochę mniejsze to i tak jest ok!

Gość Cati22
u mnie jest sporo: duży nochal, jestem grubowata mimo że wcale nie jem duż i sporo się ruszam.Do tego wąskie usta i brzydka skóra :-o

Gość Zuza415
Jeżeli to pytanie do mnie to mam 165 cm wzrostu i ważę 47-48-49 kg zależy bywa róznie ale nigdy nie przekraczam tej wagi

Gość krzywe nogiiii
niestety

Gość Do nox czarownica
dziewczyno przecież ty strasznie chuda jesteś. Kości ci wychodzą. Jakie 36 kg!!Przecież ty przy tej wadze znikniesz z powierzchni ziemi. Nie chce cię nawet o wzrost pytać. chyba że to prokowakcja