Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiagdans

Nie mogę patrzeń na swojego pożal się boże wujka

Polecane posty

Gość kasiagdans

Jestem zażenowana, wracam właśnie od babci, tam mieszka moja ciotka z mężem i czwórką dzieci. I jest tam taka bieda, że na prawdę żal patrzeć, a ten cały mąż- podobno głowa rodziny to totalny kretyn i nie rób! przez 15 lat, jak są małżeństwem robił całe 3 lata jakby wszystko zsumował, za każdym razem rezygnuje z pracy, bo a to za dlugo a to coś, całą wypłate wyda na wódę w monopolu a żonie kituje, że nie wypłacił mu szef, że go oszukali itd. nie dość że ostatnio urodziło im się dziecko- więc sam ten fakt mówi przed siebie że potrzeba kasy! ale mają troje starszych dzieci, jeden spadł ze schodów- ma padaczke, nie umie za bardzo mówić, następny od urodzenia ma padaczkę i ma coś z wzrokiem biedaczek bo ma strasznego zeza, i wzrok mu w jednym oczku zanika, jedyna to córka jest zdrowa i normalna, chociaż jak byłam mała to się poparzyła... dzieci w takim stanie, a ten kretyn nic nie robi! NIC. siedzie i tv ogląda, jak ciotka mu mówi żeby wstał i przewinał mała, to on twierdzi, ze to ona jest matką i to jen obowiązek. ja pierdole! jej obowiązek to dzieci, a jego to nic? zajebala bym go jakbym była z nim. a ciotka jest jakaś pierdolnięta że go chce. to niby nie moja spraw! ale jak tam wchodzę i go widzę to rzygam nim! zawieźliśmy z mamą kilka ubranek po młodszym kuzynie dla dzieciaków, to powiedział, że woli aby chodzi nago niż w ubraniach po kimś, ale jak jego matka z lumpa przyniesie cały worek to jest super, bo to ona! a chłopczyk co ma 8 lat, chodzi w za dużych butach do szkoly po siostrze z barbie. super.

Gość kasiagdans
psychol jeden!!

Gość kasiagdans
sory, ze sasmiecam kafe czyms takim, ale tak mnie trzsie, ze nie moge! musialam gdzies to powiedziec/napisac;]

Gość blablabla..
możesz się wygadać i ponarzekać i nic więcej, chyba że do opieki społecznej doniesiesz

no to nie zly jest, skoro dzieci chore, jedno malutkie, a on zamiast na nich zarabiac i leczyc siedzi sobie przed tv, super. jakbym byla jego zona juz dawno bym go spakowala i wystawila lumpy za drzwi

Gość 6 / 10
przeczytałam i prawie się popłakałam. nie zapominaj o tych dzieciach!!! pomagaj im jak możesz tylko tak żeby tamci rodzice nie widzieli bo albo nie będą chcieli albo im zabiorą!!! napewno te dzieci muszą zobaczyć jak wygląda zwykłe dzieciństwo chociaż raz na jakiś czas :(

A opieka społeczna? Nie obraź się ale oboje są dla mnie ułomni. Ona że sobie na takie coś pozwala a on to już w ogóle psychol.

to ja:) wiesz, co :) ja nie wiem, ze jeszcze szkola nie doniosla na nich do opieki, albo teraz przychodzi polozna, ja nie wiem, ona slepa ze nie widzi w jakich warunkach bedzie rozwijac sie dziecko??? nie widzi tego, ze grzyb na scianie siega od sugitu prawie ze do podlogi? to chyba niezbyt dobre dla dziecka! W TAKICH SYTUACJACH ZAWSZE NAJBARDZIEJ SZKODA dzieci

normalne dziecinstwo? oni nie wiedza co to znaczy sie bawic itd. najstarszy ma 11 lat, a na rowerze nawet nie potrafi jezdzic, bo na dwor im nie wolno wychodzic bo w zimę za zimno, w lato za goraco, na dworze sa tyle co ida do szkoly! ostatnio na swieta, moj tata jest chrzestnym jednego z dzieciakow, nie mial czasu kupic prezentu dla niego, bo jak to dla chrzesniaka, wiadomo. i dal kazdemu kilka zl, zeby oni im cos kupili czy cos, to na wlasne oczy widzialam jak oni im to zabrali! oni nie maja nic. tak mi ich szkoda! ale ja sie nike obraze, wiem ze obaj sa dziwni. on pojebany bo nie umie zarobic na rodzine. a ona jebnieta ze nie umie go wywalic

nie rozmuiem jak mozna byc takim nie robem! ja w swoim krotkim zyciu zarobilam wiecej niz on przez 40 lat! debil jeden

nie rozmuiem jak mozna byc takim nie robem! ja w swoim krotkim zyciu zarobilam wiecej niz on przez 40 lat! debil jeden

ja przez swoje krotkie zycie zarobilam wiecej niz on przez 40 lat! tylko patrzy az jego tesciowie mu na wszystko dadza! zgred pieprzony

boze, szok... nie moge sie nadziwic jak mozna byc tak nie odpowiedzialnym! przeciez to on powinen zarobic na utrzymywanie rodziny anie brac od tesci

z twoja ciostka tez jest cos nie tak! ze nie widzi jakiego ma psychola za swoja druga polowke

o kurwa ze sie tak brzydko wyraze, ale inne slowa to tu za malo! jakis totalny zal, nigdy nie zrozumiem, takich ludzi. szkoda dzieci, bo oni dwaj niech sie mecza!

wyrazi ktos swoje opinie na ten temat??:) bo mnie tak trzesie, ze jakbym mogla to bym mu leb ukrecial