Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicepeter

jestem w szoku !!!!

Polecane posty

za ostatnie polrocze wzrosly mi strasznie rachunki za prad. wszedzie szukalem przyczyny. dzis panowie z zakladu energetycznego sprawdzili licznik. wszystko ok. szukalem przyczyny dalej razem z nimi i co ?!?! PRALKA !!! 6 letnia pralka firmy AMICA, pobrala w 40 minutowym praniu w 40 stopniach 5KW !!! czy ktos tez tak mial, ze pralka pobierala strasznie duzo pradu ?!? z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość Donnałk
Coś tu nie tak.

Gość kalgon
moja pralka też zżera prąd jak szalona, ale ja ma beko...

Gość yuffyffufu
Mhmm... Zawsze płaciłam dużo za prąd, póki... pralka się nie zepsuła i przestała grzać (mimo wymiany grzałki). Prałam więc w zimnej wodzie i po jakimś czasie okazało się że mam nadpłatę i nawet za kolejny okres nie muszę płacić. :D

Gość zaskoczona nowym faktem
ja miałam stara pralkę Lunę, przywiązalam sie, nie powiem. ale przyszedl moment, ze skonczyla sie, w zwiazku z tym kupilam nowa, a ze przy okazji byla promocja, wzielam za pol ceny dodatkowo lodówkę i nie bylo by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że rachunki zaczeły przychodzić znacznie niższe, tak jest od roku, do dzisiaj nie mogę uwierzyć że wystarczylo kupic nowe, z etykieta AA. i tak mam dwie rzeczy, zamiast jednej, a zuzycie pradu, jest znacznie nizsze. niesamowite.