Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka_89

Boję się umówić z facetem na randkę

Polecane posty

czy cokolwiek np spacer Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Zaczyna mnie to męczyć.

Gość majjusia
smierdzisz

No normalnie. Zakładam że nic z tego nie wyjdzie, że będzie beznadziejnie i że w ogóle takie coś nie ma sensu... Że faceci chcą tylko jednego i na pewno mnie oszuka :/

Gość Gwiaździsta
Może powinnaś się umawiać z dziewczynami?

Jakiś czas temu przeczytałem dość trafną prawdę życiową, że te kobiety które twierdzą że facetom zależy tylko na seksie nie mają nic innego im do zaoferowania.

Gość Baranek_
a czego faceci chcą ? ładna jesteś ? może sie boisz bo nie jesteś zbyt wyjściowa ?

Kuźwa co za traumę w życiu przeżyłaś, że nie miałaś do tej pory faceta? Może coś się wydarzyło? Zranił cię jakiś?

Gość kto pyta ten sie dowie
odpusc

I najbardziej mnie kurwa odniechęca od facetów taka reakcja jak twoja: "Kuźwa co za traumę w życiu przeżyłaś, że nie miałaś do tej pory faceta? Może coś się wydarzyło? Zranił cię jakiś?" Każdy taki głupi i myśli że wszystki to już przeruchane zostały?

Gość autodestrukcja
Zakładam,że swoje przeszłaś stąd twoje blokady psychiczne...nie masz za wielu możliwości, albo się przełamiesz i będzie albo beznadziejnie i jeszcze bardziej się zamkniesz w sobie, albo będzie nieźle i będzie z górki. Podobno trzeba robić to czego najbardziej się boimy ,żeby przełamywać lęki. No i zawsze pozostaje ci psycholog, nigdy nie byłem (choć powinienem), ale podobno jest pomocny.

Gość czlowiek DobrO
umów sie ze mną skąd jesteś ?? :)

Gość do autodestrukcja
a z jakiego województwa jesteś? skoro rozumiesz w czym rzecz to może się umówisz?

Gość autodestrukcja
Nie gadaj, że nic nie przeszłaś, bo coś musiałaś przejść, że tak a nie inaczej ukształtowała się twoja psychika. wiadomo,że geny też odgrywają swoją rolę, ale geny to tylko pewien procent... "I najbardziej mnie k**wa odniechęca od facetów taka reakcja jak twoja: "Kuźwa co za traumę w życiu przeżyłaś, że nie miałaś do tej pory faceta? Może coś się wydarzyło? Zranił cię jakiś?" Od facetów? A co to ma do rzeczy w pryzmacie tej wypowiedzi? Równie dobrze te słowa mogłaby powiedzieć kobieta, albo obojniak:) 'Każdy taki głupi i myśli że wszystki to już przeruchane zostały? " O czym ty piszesz to chyba sama nie wiesz...

Gość to dośc rozsądne podejście
I najbardziej mnie k**wa odniechęca od facetów taka reakcja jak twoja: "Kuźwa co za traumę w życiu przeżyłaś, że nie miałaś do tej pory faceta? Może coś się wydarzyło? Zranił cię jakiś?" jeśli masz te leki to nie powinny cię wkurwiać takie komentarze bo to logiczny wniosek. skądś się twoje obawy muszą brać idz do psychologa niech szuka podłoża tych obaw.

dlaczego ma byc beznadziejnie najpierw musisz kogos poznac dobrze zeby potem bawic sie w jego towarzystwie swietnie tazke nie widze problem w tobie .... mozesz sie umowic z kims na rozmowe zwyczajna bez oczekiwan na wiecej

Gość czlowiek DobrO
może jest nieśmiała :) faceci lubią takie dziewczyny przynajmniej ja szkoda, że tak daleko mieszkasz odemnie chętnie bym sie umówił na kawę.