Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka_89

Boję się umówić z facetem na randkę

Polecane posty

Gość to dośc rozsądne podejście
wg mnie jednak się dzielą na normalnych i nienormalnych tu dominują ci drudzy :D i bynajmniej nie było tu tak zawsze.

Gość autodestrukcja
"to że na tym forum odsetek debili jest dramatycznie wysoki ?" No w sumie trudno się nie zgodzić, ale zauważ, że gdyby ludzie w realnym życiu, mówili co tak naprawdę myślą to by się okazało,odsetek debili na tym forum nie jest żadnym ewenementem.

Gość autodestrukcja
" wg mnie jednak się dzielą na normalnych i nienormalnych tu dominują ci drudzy i bynajmniej nie było tu tak zawsze." A według mnie słowo "normalny", w pryzmacie całego świata, nie jest możliwe do zdefiniowania. Wszystko zależy od perspektywy, czyż nie?

niestety jest ewenementem. są takie na których odsetek debili jest kilkadziesiąt razy niższy niż tu. to że nawet tu kiedyś było w miarę normalnie świadczy o tym że debil przyciąga debila i ich ilośc rośnie wprost proporcjonalnie z roku na rok. na forum na którym nie ma ciekawych tematów dla debila, debil długo nie będzie przebywał :D

Gość autodestrukcja
Zosssssss "Wrażliwość to zaleta. Tylko kretyni tego nie doceniają. Ale co zrobić nie wszyscy mają w sobie dużo empatii. Też się sporo razy zawodziłem na kobietach bo z reguły trafiam na takie zimne i zdystansowane niestety." W takim razie jestem kretynem...no cóż w sumie, to prawda :). I jeżeli jest to zaleta, to kurewsko uciążliwa. Można sobie pierdolić w nieskończoność, jaką wielką zaletą jest wrażliwość, ale to nie zmienia faktu ,że będąc zimnym skurwielem po prostu łatwiej się żyje na tym szalonym świcie.

Gość Zosssssss
@to dośc rozsądne podejście nie rozumiem czemu ma mnie boleć to jak Ty sam postrzegasz tu ludzi. A co do Twojego postu jest kompletnie bez sensu i nic nie wnosi a w dodatku jeszcze ją krytykujesz jak byś chciał ją dobić. W dodatku nie wiesz w jakiej jest sytuacji więc nie wmawiaj komuś, że ufa bardziej opinii tutejszych ludzi niż jej przyjaciół - bo jak mówiłem nie wiesz w jakiej jest sytuacji. Zresztą założę się, że nie każdy rozmawia na takie tematy ze znajomymi. A o przyjaciela od serca wcale nie jest tak łatwo. A Ty z góry zakładasz, że każdy ma piękne i poukładane życie itp i przyjaciół czekających żeby Cię wspierać. A pisząc tu może liczyła, że ktoś ma podobnie i przynajmniej znajdzie jakieś wsparcie czy coś.

tak wszystko zalezy od układu odniesienia, ale definicja normalnego jest prosta i dość uniwersalna to ktoś kto spełnia określone normy. skoro dla kogoś takie tematy są normalne to współczuję :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5142223 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5145616 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5147537 a nocą dopiero się zacznie wysyp normalnych inaczej.

Gość autodestrukcja
to dośc rozsądne podejście No cóż nie jestem tu w sumie stałym bywalcem, więc może się nie znam, ale chyba nie masz racji :) Po prostu tutaj ludzie są anonimowi i piszą co tak naprawdę myślą, no i jest też sporo trolli inteenetowych, ale to norma przecież.

A pisząc tu może liczyła, że ktoś ma podobnie i przynajmniej znajdzie jakieś wsparcie czy coś. - doskonale o tym wiem i uważam to za dziwaczne. szukać wsparcie u forumowych troli zamiast pogadać z kimś kogo zna jest bezsensem i warto to zrozumieć. jak się nikogo nie ma to lepiej iśc do psychologa niż pytać na tym forum. co jej tu ktoś mądrego może napisać skoro nikt nie wie co te obawy spowodowało. ja bym się tu w ogóle nic mądrego nie spodziewał usłyszeć i polecam moje podejście :D biorąc do siebie to co tu ludzie wypisują można mieć dość wykrzywiony pogląd na świat.

Gość Zosssssss
@autodestrukcja nie miałem na myśli przewrażliwienia tylko zwykłą wrażliwość. Ja bynajmniej to doceniam w kobietach. Mam już za dużo doświadczeń z tymi zimnymi i zdystansowanymi.

na każdym forum są anonimowi a nie wszędzie są takie tematy jak tu :D z tematami "właśnie się wysrałem" nigdzie się nie spotkałem :D

Gość autodestrukcja
" tak wszystko zalezy od układu odniesienia, ale definicja normalnego jest prosta i dość uniwersalna to ktoś kto spełnia określone normy. " Określone normy...na świecie jest milion różnych kultur, subkultur , mniejszych lub większych społeczności. Więc po prostu nie ma czegoś takiego jak "normalny", tzn ja też używam tego słowa, ale tak naprawdę dla każdego co innego jest normalne. Dla wierzącego normalne jest rozmawianie z przedmiotami, bądź do samego siebie( w sumie to chyba raczej monolog, ale niektórzy słysza wskazówki od Boga :) ), dla kogoś normalne będzie kłamstwo, dwulicowśc i obłuda, a dla kogoś normalne będzie zgwałcenie i uduszenie na spontanie. A określone normy...to jest fikcja, chyba że ktoś jest na tyle tępy, że bezmyślnie sie do wszystkiego dostosowuje. "skoro dla kogoś takie tematy są normalne to współczuję " No dobra,ale nie tylko na forum sa tacy ludzie , jest ich pełno wokół. A niektóre tematy są zakładane dla żartów.

pokaz mi drugie takie forum za wyjątkiem portalu o2 na którym spotkam temat "sram do ryja" czy jakiś inny charakterystyczny dla tego forum :D żarty też mają swoje normy.

Gość autodestrukcja
Zossss " @autodestrukcja nie miałem na myśli przewrażliwienia tylko zwykłą wrażliwość. Ja bynajmniej to doceniam w kobietach. Mam już za dużo doświadczeń z tymi zimnymi i zdystansowanymi. " Od wrażliwości do przewrażliwieni niedaleka droga, tak jak od miłości do nienawiści. Ale komu ja to tłumacze... Wiem że to może protekcjonalne ,ale wkurwiają mnie ludzie którzy używają słów nie znając ich znaczenia. Sprawdź lepiej lepiej co znaczy "bynajmniej" bo na serio irytujący są ludzie którzy nie wiedzą co znaczy to słowo i sami sobie zaprzeczają, tym samym ośmieszając się. Może kobiety był w stosunku do ciebie zdystansowane bo jesteś po prostu nieciekawy i tępy?

Gość autodestrukcja
to dośc rozsądne podejście "na każdym forum są anonimowi a nie wszędzie są takie tematy jak tu z tematami "właśnie się wysrałem" nigdzie się nie spotkałem" Nie wiem , to jedyne forum na którym się udzielam. I wątpię też,żebyś ty był stałym bywalcem wszystkich forów, bo nawet jak byłbyś całkowitym no-lifem to nie starczyłoby ci życia. "żarty też mają swoje normy." A ty dalej z tymi swoimi "normami". Jebać normy!

to bynajmniej to ja napisałem a ta osoba to cytowała więc wyjaśnij ekspercie co było niewłaściwego w użyciu słowa bynajmniej w zdanie że teraz jest jak jest i bynajmniej nie było tak zawsze. nie użyłem słowa bynajmniej w znaczeniu przynajmniej.

Gość świster
jem kupe pasuje? :classic_cool:

Gość al ali ACTA
"bynajmniej" :-D

masz racje jebać normy, więc idź i jeb owce na znak protestu przeciw głupim normom seksualnym :D możesz też nasikać na kompa na znak protestu przeciw normie że takie potrzeby załatwia się w wc. niestety to będzie tylko protest bo normy nie zmienisz bo normy ustala większość.

pasuje i smacznego :P

Gość młoda dooopcia jestem
no i przepłoszyliście autorkę

Gość autodestrukcja
to dośc rozsądne podejście to bynajmniej to ja napisałem a ta osoba to cytowała więc wyjaśnij ekspercie co było niewłaściwego w użyciu słowa bynajmniej w zdanie że teraz jest jak jest i bynajmniej nie było tak zawsze. nie użyłem słowa bynajmniej w znaczeniu przynajmniej. Przeczytaj wszystkie posty na tej stronie, to się dowiesz.

masz rację sorry musiałem go pominąć.

Gość al ali ACTA
a co to ma do tematu że tak sie zapytowywowuje :classic_cool:

Gość autodestrukcja
to dośc rozsądne podejście masz racje j**ać normy, więc idź i j** owce na znak protestu przeciw głupim normom seksualnym możesz też nasikać na kompa na znak protestu przeciw normie że takie potrzeby załatwia się w wc. niestety to będzie tylko protest bo normy nie zmienisz bo normy ustala większość. Nie będę nic protestował, wiem,że nic nie zmienię i nie zamierzam tracić życie na użeranie się z ludźmi i tak i tak każdy wie swoje najlepiej. Po prostu nie będeę sie podporządkowywał jakimś często bezsensownym normom, bez przyczyny. Nie wiem co się tak srasz z tymi normami. Większość ustala normy...niby tak, ale prędzej to normy ustalają większośc , niby małą róznica a jednak :d

Gość autodestrukcja
al ali ACTA a co to ma do tematu że tak sie zapytowywowuje Nic a nic :). Po prostu piszę to co chce, nie obchodzi mnie jak się nazywa temat, jak mi się zachcę, to zacznę pisać na temat fascynującego sposobu orientacji w terenie nietoperzy :d

Gość Zosssssss
@autodestrukcja z pacanami dyskutować nie zamierzam. Nie pozdrawiam.

Gość autodestrukcja
Zosssssss Hehe z pacanami...w sumie dobrze że nie rozmawiasz sam ze sobą bo to mogłoby oznaczac,że jesteś chory psychicznie :D. Ja przynajmniej, znam znaczenie słów których używam :D.

Gość Cyc666
Lepiej jebnąć orta niż jebać bzdury.

Gość gość
Faceci powinni byc otwarci i oni powinni robic pierwszy krok, a najwazniejsza cecha jest usmiech, kontakt wzrokowy, rozmowy i przebywanie w miejscach gdzie znajduje sie sympatia....ja wspomagam się dodatkowo feromonami z http://pherowin.pl , dzięki którym zauważyłem znacznie większe powodzenie u przedstawicielek płc***ięknej.