Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nebula

problem- letnie zycie

Polecane posty

Gość nebula

hej, mam taki problem- moje zycie nie dostarcza mi wystarczajacej ilosci emocji. tak jest niby przyjemnie, a wlasciwie przyjemnawo, ale wlasciwie nic mnie nie obchodzi, o nic mi sie nie chce za bardzo starac. nawet jak cos robie to na zasadzie "dobra dobra", sila rozpedu, a tego mojego zycia nie smakuje, jest takie mdle- tak jakby malo mnie obchodzi, choc fajnie, ze jest... ogolem: moje zycie jest TAKIE SOBIE, nie jest jakies tragiczne. wiem, dziwnie to zawsze brzmi, jak sie pisze o swoich emocjach, stanach psychicznych. Czy ktos wyszedl z podobnego stanu?

Gość były prawiczek
może zrób coś szalonego ? Ja np raz umówiłem się z dziewczyną z drugiego końca polski na spotkanie i ekscytujące przeżycie dało mi i jej zapewne też dużo adrenalinki ..nie muszę mówić co robiliśmy na spotkaniu ,ale ególnie całe to doświadzcenie miło wspominam . nawet głupia jazda pociągiem ..bo wtedy czułem ,że żyje : ) ...w tym roku planuję spotkać się z inną : )...albo jak jest cieplutko to wsiadam na rower i sobie jadę przed siebie ... ogólnie żeby być szczęśliwym trzeba coś robić ..nieraz lekko na siłę ,ale potem w zamian czeka nas dużo radości : )

Gość nebula
Dzieki za rade. Ja bym chyba potrzebowala 1000 znajomych i rozrywek non stop. w kazdym razie duzo wiecej wszystkiego i intensywniej niz teraz, bo sie mecze.

Gość m.e
Mam dokładnie to samo. Bleee...

Gość nebula
co robic? nie mam mnostwa kasy, zeby sobie zycie tak urozmaicic, czeka mnie jeszcze sporo wysilku- nauki, zeby w miare przyzwoicie zarabiac- do tego czasu zwykle rozrywki typu pub, kino etc... nie chce zaczac chlac jakos strasznie (dostepne wyjscie) bo wtedy juz nic mi sie nie uda

Gość m.e
Mnie wku.rwia sam fakt, że życie jest takie beznadziejnie prozaiczne...dosłownie szlag mnie trafia. Prozaiczne, przypadkowe i nużące.

Gość były prawiczek
może brak Ci chłopa ..tak jak mnie baby ?

Gość były prawiczek
Mi na smuta pomagały nocne spacery po okolicy ,,no ,ale ja facet jestem to nie mam stracha ,wy laski to może lepiej w dzień spacerujcie .

Gość m.e
Ja jestem durna to i po nocy spaceruję. Ubieram się jak żul i się szwendam :D ale nic mi to nie daje, jak było nudno, tak jest.

Gość nebula
no moze, chlop by sie przypal, ale taki konkretny, ne jakas popierdulka.. ale nie o to tylko chodzi

Gość m.e
E tam, ja mam chłopa i to konkretnego. I goowno z tego. Druga osoba nie jest receptą na własne problemy i bolączki.

Gość nebula
tez lazilam po nocy :) kilka miechow temu. fajny klimat :)

Gość nebula
m.e to co mi radzisz? przystojny mezczyzna daje duzo radosci, jesli nie jest zarozumialy i nie psuje wszystkiego glupia gadka a mnie nic nie cieszy

Gość m.e
Ja? Ja nie wiem, sama mam taki problem :D

Gość m.e
Mnie przytłacza codzienność i prozaiczność. To, że wszystko jest takie nuudne i zachowawcze. Konwenanse, schematy...

Gość były prawiczek
ano fajny : ) choć we dwoje raźniej i fajniej np w pełni księżyca się wybrać...wtedy zwierzęta się dziwnie zachowują ..serio serio

Gość nebula
o, to tez... konwenanse. a moze gdyby je lmac? tylo jak dorobic sie niebanalnej osobowosci majac banalne zycie? :D

Gość nebula
wszyscy znudzeni? nikt nie pozoze?

Gość były prawiczek
szarość dnia jest potrzebna ,żeby docenić to co kolorowe. .. ..coś mi się wydaje ,że rozpieszczone z was dziewuszyska :)...a same coś wymyślcie od siebie to daje więcej szczęścia i radości niż liczyć na kogoś.

Gość m.e
A idź mi z tą szarością, potrafi zabić wszystko!

Gość nebula
no widzisz, wlasnie probuje cos wymyslic, szukam inspiracji, chce

Gość m.e
Mnie cieszy sporo rzeczy, co nie zmienia faktu, że też mam letnie życie. Ostatnio największego kopa dają mi koncerty rockowe, biegam na nie co tydzień i szaleję ;) A tak poza tym - nuda, stagnacja...ble

Gość były prawiczek
ah te baby ..teraz tak marudzicie ,żeby po marudzić jutro się obudzicie uśmiechnięte : ) ..ja znam te wasze chimery ..

Gość nebula
ja lubei ciezki metal, co dobrze obrazuje to, ze potrzebuje silnych doznan ;) i w ogole, kurde. bo to jestem ja. a taka beznadziejna zupa mnie otacza

Gość m.e
Ja nigdy się nie budzę uśmiechnięta, bo wkur.wiają mnie poranki. Marudny ten temat się zrobił :D a na żywo wcale taka nie jestem.

Gość m.e
Metal też lubię. Mocne pier.dolnięcie to jest to :D

Gość bo zycie samo nie bedzie
zaskakiwac. jest prozaiczne i sztuka polega na tym, zeby poimimo tych codziennych obowiazkow umiec je tak poprowadzic, by bylo ciekae i dawalo satysfakcje. samo takie nie bedzie, to Ty masz je takim uczynic.

Gość były prawiczek
skąd jesteście tak swoją droga ? jak okolice pomorza to polecam podróż promem np do Szwecji i z powrotem ..albo półwysep helski

Gość nebula
zycie nie bedzie samo zaskakiwac- fakt. ale szukam konkretniejszych porad, opisalam swoja syt.

Gość m.e
Byłam w Szwecji promem 2 razy, fajna zabawa trzeba przyznać. A w samej Szwecji - spanie pod namiotem i mycie w lodowatym jeziorze :D