Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie macie

jakie macie

Polecane posty

Gość jakie macie

buty dla swoich dziewczynek na wiosne?? jesli mozecie to wklejajcie linki,zastanawiam sie jakie buty kupic dla dziecka moze cos podpowiecie;p

Gość a ile dziecko ma lat?
Bo inne buty są dla malucha a inne dla kilkulatka. Moja córka ma bardziej zminiaturyzowane buty dla dorosłych. Baleriny, adidasy.

Gość jakie macie
corcia ma 2 latka:)

No to raczej takie jak ma moja odpadają bo to dla starszych. A interesują cię droższe sklepy czy ta średnia półka?

Gość jakie macie
no wlasnie bym wolala zeby nie byly az takie drogie

Ja myślę, ze bym sobie darowała zakupy butów przez internet dla tak małego dziecka. To może być dosyć ryzykowne bo buty mogą się okazać niewygodne. Więc zostają sklepy stacjonarne. Z takich tańszych to Boti, CCC, Deichman. Na pewno przydadzą się 3 pary bucików. Po pierwsze coś eleganckiego do sukienek i tu bym proponowała coś w tym stylu: http://allegro.pl/elefant-shop-profilowane-baleriny-w-skora-k50-r-21-i2185279186.html Niekoniecznie taki kolor, najlepiej jakieś ciemne żeby pasowały do wszystkiego czarne lub granat. Ale myslę, ze właśnie taki fason a nie żadne baleriny na milimetrowej podeszwie bez usztywnianych zapiętków. No i do tego buty sportowe adidaski tenisówki albo trampki do wyboru i kalosze.

Gość jakie macie
z tego co patrzylam na allegro to wlasnie nie ma nic ciekawego;/ chyba bede musiala pochodzic po sklepach;/

Gość Amko.com.pl
Jeżeli chodzi o butki dla dzieci na wiosnę oraz pozostałe artykuły to zapraszam na naszą stronę www.Amko.com.pl teraz mamy atrakcyjne promocje,znajdziecie tutaj wszystko dla Waszych dzieci.

ja mojemu kupiłam z reserved bo musze odlozyc wiecej kasy na ciuchy wiec kupilam tansze buty :) ale za to 2 pary :)

Gość flkjhgfd
tenisówki albo trampki dla dwulatki się nie nadają. To buty dla starszych dzieci.