Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bartek2zam@vp.pl

Praca za granicą

Polecane posty

Cześć Znacie jakieś serwisy gdzie można dać ogłoszenie o pracę za granicą. Od miesiąca szukam pracy pisze na portalach i nic. Praca przy zbiorach czy na budowie, opiekun osób starszych, na magazynie, właściwie wszystko. Znacie jakieś strony? Dzieki

Chcesz wyjechać za granicę na wiosnę? Też mam taki zamiar, ale tak pod koniec kwietnia / początek maja. Jeszcze nic nie załatwiłem, ale chyba zarejestruję się w kilku agencjach, żeby mieć jakieś opcję.

ja proboje szukać na własna reke, tutaj kicha skonczylem szkole teraz ucze sie w lo zaonczym bylem przez miesiac na stazu w firmie, ale z kasa polecieli w uja i tylko ja robilem oni siedizeli na dupie.. takim trafem chce wyjechac

Gość Kapitan Wrona__
Tłumacz Ci nie potrzebny:) Napisz @,ze chcesz przyjechac na sezon,tam jest polski księgowy,Krzysztof Kamedulski Ja tam byłam 4 sezony:)

Gość Kapitan Wrona__
bartek2zam@vp.pl oo a jak z zakwaterowaniem i wyżywinienem? A więc tak: Warunki mieszkaniowe luksusowe nie są,powiedziała bym,ze nawet przeciętne,mieszka sie w takich kontenerach/barakach nieraz i po 5-8 osób,łóżka piętrowe,zadne luksusy,ale wazne,ze za DARMO,więc nie ma co narzekac,i te 2-2.5 m-ca idzie wytrzymac prysznice wspólne w osobnym baraku wyrzywienie we własnym zakresie,ale jak ja byłam 2007/2011 były tam obiady w cenie 2 euro języka angielskiego nie trzeba znac,tam jest polski brygadzista Tadek i on zarządza całą watachą sezonowych pracowników Zresztą,tam większość polaków pracuje,a jak jest największy "wysyp" to sciągają i rumunów Ja tam nie żałuje,idzie dobrze zarobic.

Gość Kapitan Wrona__
DK80218@op.pl Pisz,jak bys chciał cos wiecej wiedziec Ważne! jesli bys chciał jechac w tym roku to ostatni dzwonek by załatwiac robote,bo sezon sie zaczyna w kwietniu