Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponizej_norm

Czuję, że przegrałem życie, jestem nieudacznik. Możecie potwierdzić?

Polecane posty

Gość ponizej_norm

Chodzi mi tylko o odpowiedź TAK lub NIE - mam 171 cm wzrostu :( - 8 kg nadwagi - pryszcze na całej twarzy - inteligencja poniżej przeciętnej, mam to na piśmie - nigdy nie miałem dziewczyny - wykształcenie podstawowe - bezrobotny - niechęć do podjęcia jakiejkolwiek pracy - brak przyjaciół - ciagle mi mówią, że 2 lewe ręce, debil, pasożyt - jestem na garnuszku rodziców - mam 23 lata - brak samochodu - problemy ze wzrokiem - czekam na cud

Gość ponizej_norm
Ludzie no az tak ?? :o

Gość nebula
inni maja jeszcze gorzej jedyne,co mozesz dobrego zrobic, to sie ogarnac- tyle od ciebie zalezy miloscia mojego zycia jest mezczyzna bez wtksztalcenia btw

Gość jesteś nieudacznikiem
🖐️

Gość 13123123
koleś nie załamuj się, walcz o siebie samego, to że masz pewne problemy nie zwalnia Cię z walki. Nie użalaj się, nieudacznik to ten który nie podejmie próby walki, póki walczysz jesteś zwycięzcą. Żyj, i dąż do swoich celów, trzymam kciuki

Gość znam takiego co.....
- ma 178 cm wzrostu - nadwagi mu brak - inteligencja poniżej przeciętnej, też to ma na piśmie - pije - miał sporo kobiet - wykształcenie podstawowe [nie poszedł na maturę] - jest bezrobotny - niechęć do podjęcia jakiejkolwiek pracy [cóż za splot okoliczności] - brak przyjaciół, znajomi odchodzą - ma dwa razy więcej lat niż ty - ma samochód i mieszkanie kupione przez rodziców - problemy ze wzrokiem - czeka na cud - ma tysiące innych jeszcze problemów, ale powoduje je sam - kompletnie nie dba o wygląd - ma perfidną naturę [kłamie, oszukuje, kręci, kradnie] - z wyglądu jest taki jak w punkcie trzecim