Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvbnm,.lkjuhygtfdsxz

nie wiecie może czy tabletki prenatal łatwo się połyka? Duże są?

Polecane posty

nie wiecie może czy tabletki prenatal łatwo się połyka? Duże są? mam z tym zawsze problemy :/

Ja mam wlasnie problemy z polykaniem i dlatego zdecydowalam sie na tabletki Pregna Plus. Jesli chodzi o witaminy to szalu nie ma, ale podstawowe są. Tabletki są malutkie , najmniejsze jakie znalazłam. Polecam jako antypolykaczka tabletkowa:)

Gość hfyfyfyufuf
Jak na moje oko (wyjęłam opakowanie i sprawdzam), to mają jakieś 1,7 cm x 0,5 cm, niepowlekane niczym śliskim, ostro cięte... Pamiętam że źle mi się je połykało (też należę do tych z problemami). Ale innych bym nie kupiła przy drugiej ciąży. Te były rewelacyjne w działaniu! Mnie, zawsze kiepsko odżywiającą się, wyciągnęły do poziomu najlepszych możliwych wyników!

dzięki za odp. :)

hej, ja mialam ten sam problem :-) urodzilam w grudniu zdrowa dzidzie, wiec z czystym sumieniem polecam kapsulki prenatal komplex, jest to kapsulka plastikowa, ktora smialo mozna otworzyc i wysypac zawartosc do wody i wypic - ja tak robilam. Pozdrawiam

Macie paranoję z tymi witaminami w tabletkach. Najlepiej przyswajane są witaminy z owocow i warzyw i przede wszystkim powyższe nalezy włączyć do diety. Preparaty witaminowe dla ciężarnych to jest wymysl koncernów farmaceutycznych, ktore nabijaja sobie kasę wykorzystując ciężarne kobiety. Naprawdę same owoce i warzywa jedzone każdego dnia w zuplenosci wystarczą! Jedyne co trzeba naprawdę dodatkowo łykać to kwas foliowy 3 miesiące przed ciąża i do końca 1 trymestru.