Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halooooo

dziecko-imie i nazwisko

Polecane posty

Gość halooooo

do nazwiska niski jakie imie: ignacy, konstanty, maurycy. czemu pytam? bo nie chce zeby brzmialo jak jonatan dupa czy jaroslaw dudek.

Gość do zordonowka
a co jest zlego w jaroslaw dudek? po drugie do nazwiska dupa nie pasowaloby zadne imie

Gość smanna
wersja ostatnia zdecydowanie. Jak pucułowata twarz, to na pewno nic równo do linii brody.

Gość M1987
Jakieś zwykłe imię, żeby dzieciak nie miał potem problemów z dokuczaniem. Może Tomek czy Wojtek? Maurycy czy Ignacy będą zwracać uwagę, do tego śmieszne nazwisko i kłopoty gotowe. A przy zwykłym imieniu większość nie zauważy nazwiska.

Gość halooooo
imie konstanty maurycy ignacy?ktore!!!

do takiego nazwiska to najbardziej pasuje proste imie, nie wiem moze Piotr, Robert, Adam, Tomek itp

Gość halooooo
tomka i wojtka mamy w rodzinie. wiec odpadaja. pytam o opinie, nie o propozycje. jakbym chciala patryka czy dawida to juz bym miala.

Gość suczczczcz
żadne, wszystkie 3 są okropne

Gość halooooo
te co wymieniliscie to mamy wujkow, a ja kuzynow. zwykle imie?nie podobaja mi sie zreszta.

Gość M1987
Zwykłych imion jest cała masa, jest w czym wybierać. Żadne z Twojego zapytania nie pasuje. Imię to poważny wybór, nie zrób dziecku krzywdy. Mam w rodzinie Faustynę - dziewczyna tylko czeka na pełnoletniość, żeby pozbyć się znienawidzonego imienia, przez które od zawsze była wyśmiewana. Tego chcesz dla dziecka?

Gość halooooo
a ja wam powiem, ze mi sie zawsze konstancja podobala. i to nie dlatego, ze tak ladnie brzmiala, tylko dlatego ze lubilam historie, a tak nazywala sie zona Z.III.Wazy.

Gość ersgeergt
najlepsze imie z tych imiom to ignacy ale Ignacy Niski :o beznadziejnie :o Maurycy Niskie jeszcze gorzej :o A Kostek Niski samo mówi za siebie :o Biedne dziecko.... :(

Gość halooooo
do m187 nie ma porównania między Faustyną a Maurycym. Ignaś tez jest teraz popularne.

Gość halooooo
lepiej Olivier?????????????????????????????:)

Gość kolorowa11
ignacy chyba najlepsze z tych 3

Gość AS26
Wszystkie okropne. Popieram opinię arpad17 - coś prostego, bo nazwisko niestety piękne nie jest. Zestawione z oryginalnym imieniem (popularność nie ma znaczenia) będzie się rzucało w oczy. Dzieci bardzo to przeżywają, często kończy się na zmianie imienia lub używaniu jakiegoś innego.

Gość to do jakiego nazwiska pasuje
wymysle imie typu ignacy?

Gość M1987
@ 20:44 halooooo "nie ma porównania między Faustyną a Maurycym" Oba równie paskudne i pokręcone. Miałem dziadka Maurycego, wszyscy mówili na niego Janusz - to było jego drugie imię :P

Gość ersgeergt
Nie :o Boże tyle normalnych Imion tj: Kamil, Michał, Paweł, Szymon, Robert, Maciej, Mateusz, Łukasz, etc, etc ....

Gość M1987
"to do jakiego nazwiska pasuje wymysle imie typu ignacy?" Krasicki :D

Gość halooooo
no dobra ten ignas jest mozliwy. nazwisko brzydkie takie nie jest, co lepsze mydlo albo kopka? co do imion-krzywda to jest alan,brajan,kewin,samanta,pamela,dzesika. a nie zwykly antek czy ignaś

Gość ojej a jak ktos sie nazywa
jak moj znajomy żygadło to jakie ma imie dac dziecku? tak czy srak bedzie zle,albo serdel, nie wazne jakie dasz imie skor nazwisko jest malo fajne...

Gość halooooo
Faustyna?swieta popularna w latach 90tych, ktora bedzie sie kojarzyla z objawieniami. nie podoba mi sie dlatego

Gość ARTES2
Niski to niestety kiepskie nazwisko, bo przymiotnikowe - jeśli dzieciak będzie mały, to będzie dodatkowy powód do śmiechu, nie obciążaj go dodatkowo "modnym" oryginalnym imieniem.

Gość Moniquev78
Tomasz Niski też odradzam, bo będzie Tomcio Paluch :P Dzieci są okrutne i z powodu imienia mogą zrobić piekło. Decyzja jest tylko z pozoru błaha. Lepiej się zastanowić 100x razy, niż potem narazić na wymówki pociechy i bieganie po psychologach. Adam, Adrian, Arek, Artur, Bartek, Darek, Dominik, Filip, Grzesiek, Igor, Jacek, Janek, Karol, Kamil, Krzysztof, Łukasz, Mateusz, Marek, Michał, Piotrek, Paweł, Rafał, Robert, Sebastian, Wiktor, Wojtek setki innych... Wystarczy wejść na którąkolwiek ze stron z imionami. Ważne też jest znaczenie, z moich obserwacji wynika, iz imię czasami naprawdę pokrywa się z charakterem danej osoby, więc może na to też tak na wszelki wypadek warto zwrócić uwagę.

Gość halooooo
hmm nazwisko nie jest az takie brzydkie,albo mi sie przyzwyczailo:) sama tak mam i mi to wisi.

Gość Tyle w temacie:
I nigdy nikt Ci nie dokuczał z tego powodu?

Gość Emmett Fitz-Hume
Mój sąsiad nazywa się Leon Niski ale ma ponad 2 metry wzrostu :D