Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska sexowna

czy szpilki na takim obcasie nadaja sie do codziennego noszenia?

Polecane posty

Gość mamuska sexowna

Witam, mam pytanie czy chodzicie na codzien w tak wysokich butach? Zastanawiam sie czy nie kupic sobie takich. Jezdze duzo samochodem i nie musze biegac na autobus, jednak boje sie ze beda mnie bolaly nogi bo rzadko nosze obcasy. Moze na probe kupie takie bo sa tanie, a potem najwyzej cos drozszego. http://allegro.pl/szpilki-platformy-czarne-r-36-idealne-platformie-i2183291657.html

Gość szybkoooooooo
a czytałaś może opis? dziewczyna je sprzedaje, bo nie daje rady w nich chodzić...

Gość mamuska sexowna
no niby tak, ale moze ona ma krzywe nogi czy dziwna postawe i dlatego mecza jej sie nogi; bylam ciekawa czy sa tu dziewczyny ktore daja rade chodzic w tak wysokich butach

Gość to sobie je
kup i sprawdzisz czy bedzie ci wygodnie drogie nie sa wiec jesli nie bedziesz mogla codziennie w nich chodzic to bedziesz miala na jakies wyjscie

Gość szybkoooooooo
oczywiście, że są dziewczyny, które chodzą w takich butach, ale przecież Ty do nich nie należysz, nie oczekuj, że wskoczysz w te buty i od razu wytrzymasz w nich cały dzień, pewnie to kwestia przyzwyczajenia, z czasem można się nauczyć, ale ja mam buty na platformie, obcas 10 cm, platforma 2cm miałam je parę razy na nogach i zawsze pod stołem je zdejmowałam :-) mam zamiar chodzić w nich po domu i się uczyć, ale ciągle nie mam czasu (i wątpię, że ktoś w wadą postawy, czy kłopotów z nogami /stopami kupowałby podobne buty (piszę o sprzedającej)

Gość W ZYCIU NIE DASZ RADY W NICH
CHODZIĆ DŁUŻEJ NIŻ 2 GODZINY!!!!!!! to są buty okazjonalne ale na pewno nie do chodzenia nacodzień chyba ,ze czekasz z utęsknieniem w niedalekiej przyszłości na problemy z kręgosłupem, halluksy,problemy ze ścięgnem,itp powodzenia -a swoją drogą pewnie sprzedająca butów pisze i udaję głupka.....

Jeżeli nie jesteś przyzwyczajona do noszenia obcasów to na co dzień nie polecam. Generalnie kupowanie szpilek przez neta moim zdaniem jest bez sensu - taki but musi świetnie leżeć na nodze, by stopa (mimo obcasa) czuła się w miarę komfortowo. Polecam szpilki z platformą z Deichmanna - duży wybór, cena nie jest wysoka (koło 70zł), a przynajmniej przymierzysz. Mimo że nie jestem zwolenniczką szpilek mam trzy pary.

Gość mamuska sexowna
no nic, chyba rzeczywiscie sobie daruje; te buty ktore sprzedaje ta dziewczyna sa wlasnie z Deichmana, bo pytalam ja w mailu i powiedziala mi szczerze ze miala je na nogach 2-3 godziny i musiala zdjac - kolana zaczely ja bolec bo nigdy nie nosila takich wysokich butow

Gość lepiej kup
wydaj wiecej kasy i kup cos wygodnego. sama wiem po sobie ze istnieja szpilki wysokiei zarazem wygodne (np ryyłko) ale musisz przymierzyc, bo kazdy ma inny profil stopy:)