Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszce dluzej i jeszcze raz

seks z faetem po 30- jak to jest

Polecane posty

spotykam sie z facetem (od 4 miesiecy), ktory ma 36 lat (ja 27), ostatnio seks uprawialam w wieku 25 z facetem w takim samym wieku. i teraz tak- jemu stawal zawsze, od razu, bez pomocy i mogl dlugo bez opadania. teraz pytanko jak to jest u czlowieka w wieku 36lat? wiem, ze to roznie, ale prosze o to by sie ktos podzielil swoim doswiadczeniem czy wtedy moga juz byc klopoty? bo nie chce isc z nastawieniem ze wyjdzie dupa i w sumie chyba chce usyszec, ze jest ok

no wezcie ludzie :) powiedzcie

Gość Natalunia fajna niunia!
ja mam 25 a mój 34 i muszę przyznać że jest zajebisty. Lepszy niż młodsi z którymi byłam:)

ja mam 36 i mogę zawsze.......a czy długo to zależy od drugiej istoty:-)

mój ma 30 i wydaje mis ie ze z wiekiem zabawa trwa dłużej i facet wie więcej wiec ... możesz się bardzo miło zaskoczyć :)

Oooooooo dzieki boguuuuuu a powiedzcie- staje od razu, czy nie? zanim sie cos zrobi wiekszego...

chodzi mi o to, ze nie jestem pewna czy odwaze sie na seks oralny za pierwszym razem (potem to spoko, ale na poczatku nie bardz) w sensie zeby go postawic

natalunia powiedz- za pierwszym razem tez bylo ok? bo wtedy to wiadomo- stres, emocje

Gość ty ale weź pomyśl
jakim cudem z tego, że dajmy na to mój 36 latek może długo i często ma wynikac cokolwiek na temat tego twojego ? Może ten twój na cukrzycę, nerwicę i cholera wie co jeszcze i będze miał zaburzenia choć ze stu innych kolesi w jego wieku, nie będzie miało najmniejszych problemów. Myślisz ty trochę, kobito ? :O Idź z nim do wyra to się dowiesz jaki jest. Eureka.

Gość klasjc'
o jezu.... mój mąż jest starszy ode mnie o 9 lat... ma 42 lata i staje mu zawsze - od razu.

ale n pewnie ze o tym pomyslalam gamoniu............ pytam o doswiadczenie innych ludzi i nie widze w tym nic zlego

Też mam więcej niż 30, staje mi może rzadziej, ale bez problemu, a mogę dłużej, bo nie gnębi mnie już "przedwczesny".

Gość Co za tępak !!!!!!!!!!
Oczywiście założycielka tego tematu ... to jakaś masakra że takie idiotki istnieją :-(

Gość Nieznajoma88
Mam 24 lata i kochalam sie z 35 letnim facetem,sex z nim jest boski!

Przeciez to jasne i oczywiscie ze facet po 30stce bedzie bardziej doswiadczony. W wiekszosci przypadku bedzie lepszym kochankiem niz gowniarze ;)