Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziomson

Kulka w pochwie.

Polecane posty

Gość Ziomson

Witam. Od dawna mam w pochwie, ewentualnie macicy (nie znam się), kulkę, która czasami się pojawia znika czasami bardziej po prawej czasem po lewej. Nigdy mi to nie przeszkadzało do czasu. Uprawiam seks z partnerem od około 2 lat. Od 3 miesięcy nie miałam okresu. Podejżewałam ciąże. W dniu wizuty u lekarza kochaliśmy się ale mój partner wyszedł ze mnie na długo przed oczekiwanym wytryskiem. Lekarz tego dnia wykluczył ciążę ale nie wiedział o stosunku w tym dniu. Przypisał mi Ludeinę do pochwowo. Zadziałała 4 dni po odstawieniu ale miesiączka była skromna i trwała 3 dni. Ponad to mam mam stwierdząną nadżerkę a od dzisiaj taką kulkę w macicy tylko jest ona dość duża, nieznacznie przesunięta w prawo. Gdy się na nią napiera - boli a wczesniej nie bolała. Czym może być ta kulka? Czy mogę być w ciązy ?

Gość ciężko przystojna
Jezuuuuuuu://////

Gość kobietka sru
to raczej guz a będąc u lekarza miałaś to czy powiedziałaś mu o tym

Gość nie dużo
Dziewczyno idz do lekarza a nie pytaj się na forum a moze masz guza.

Gość Ziomson
nie przyszło mi do głowy . ALe doktor robiła USH dopochwowo. I było to 2 tygodnie temu.

Gość Ziomson
sory usg

Gość dfgdrgdfghfghfgh
tez mi sie kidys to zrobilo, troche glebiej przy wejsciu do pochwy nie daleko gruczolow bartoliniego. nie bolalo i bylo powiedzmy jak groszek, po 2 latach jednak troche sie powiekszylo i lekko bolalo przy nacisnieciu. usunelam w szpitalu pod miejcowym znieczuleniem. Bez bolu i zadnych lekarstw , tylko 2 male rozpuszczalne szwy

Gość nie dużo
O ewentualnych dolegliwosciach zawsze trzeba mówić lekarzowi a jak jest dobrze wyposażony gabinet to powinien to wykryć przy badaniu .

Gość Ziomson
tylko właśnie to mi znikało i się po jakimś czasie pojawiało , zależy jeszcze jak siedziałam, czy byłam skulona czy leżalam. a ten ból to raczej tak jak by pęcherzyk powietrza . Taki ból czuję też przy jajeczkowaniu

"W dniu wizuty u lekarza kochaliśmy się ale mój partner wyszedł ze mnie na długo przed oczekiwanym wytryskiem. Lekarz tego dnia wykluczył ciążę ale nie wiedział o stosunku w tym dniu" bierze się za seks a nie wie że ciąży nie da się wykryć w pierwszym jej dniu :/

Gość Jajacek***
może jajeczkujesz a ta kulka to komórka jajowa,nie wiem nie znam się na tym.

Gość Ziomson
Mój drogi. Ja wiem :D właśnie dlatego nawet nie wspomniałam lekarce o stosunku w dniu wizyty. Ciążę podejżewałam jak 3 miechy mi się@ spóźniała

Gość nie dużo
Ja bym nie poszła w ten sam dzień do lekarza po stosunku to widać.