Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona zmęczona

obmacywanie

Polecane posty

Gość żona zmęczona

Mój mąż mnie non stop obmacuje, tzn. przy każdej możliwej okazji. Mam tego dosyć. Np. Myję gary, on dojdzie i od razu mnie za piersi łapie. Leżymy w łóżku, przytulę się do niego, zaczniemy się całować, a on po 10 sekundach już ściąga mi majtki. Mam tego dosyć. Kiedyś miałam większe libido, to fakt, ale przez to jego zachowanie czuję się osaczona i traktowana jak przedmiot do macania. Mówiłam mu już nie raz o tym, to on wtedy twierdzi, że nawet mnie dotknąć nie można. Wydaje mi się, że przez to jego natręctwo zniechęciłam się do seksu. Czy to możliwe?

Gość Justinka2999
Nie, to nie przez to. Widocznie Cię już nie pociąga, może przybrał na wadze?

Gość żona zmęczona
Tak, przybrał. Uwaga, uwaga: jakieś 20kg.

Gość żona zmęczona
Tylko ja też już nie wyglądam tak jak kiedyś, dziecko urodziłam, nadwaga, rozstępy, etc. ale on i tak zawsze chętny. Aż do przesady.

Gość bhmjmm,,
powinnas sie cieszyc, ze mimo ze jestes gruba facet na ciebie leci..

Gość Ja tam swoją macam
Bo kocham jej ciało. Pytalem czy jej nie przeszkadza bo nie chcialbym byc nachalny czy oblesny bo to troche pewnie denerwujące... A ona ze lubi jak ja dotykam. Byle za bardzo nie przy ludziach ale lubi. Moze twoj robi to malo delikatnie? Ja staram sie by to bylo przyjemne choc nieraz po prostu sobie złapie i tyle ale przytule pocaluje. Ja i zarówno ona potrzebuje dotyku bliskości. Sprawdź hormony lepiej jak libido spadło czy co..

Gość żona zmęczona
Nie jestem jakaś potwornie gruba. Po prostu brzuch mi został, a piersi opadły. Ważę chyba 58kg przy 164cm. I nie chodzi nawet o te hormony, tylko o to, że tak mnie non stop obmacuje, przez co nawet nie chcę się całować z nim, bo on by zaraz chciał się kochać.

Gość j ojciec tak
obmacywał moja mamę. Dla mnie to było obrzydliwe, mama też sie wzbraniała. Takie macanki zostawcie sobie chłopy jak bedziecie sam na sam i na dodatek spytajcie żony czy już jej się tym macaniem nie odbija, bo co za dużo to..... Macać to mozna kure albo krowe

Gość Ja tam swoją macam
Czyli zbyt nachalny. Wiesz moja wiecej waży. Sporo. Ale po prostu kocham ja. Kocham ja dotykać. Jest moja. Staram sie by nie czula ze robie to tylko dla siebie. Czesto tak jest bo facet lubi dotykać ale przy tym tez po prostu pocaluje powiem cos milego przytule. 3 lata jestesmy a czasem jak szczeniaki mimo wieku po 30stce sie zachowujemy :) a chemia dawno znikła. Jakos tak sobie pasujemy w tej kwesti a daleko nam do modeli ;)

Gość Ja tam swoją macam
Widzisz nie każda kobieta lubi widac po prostu albo tez podejście faceta jest nie takie. Moja sama mowi ze brakuje jej dotyku czasem jak mam jakieś bardziej ponure dni i mniejsza ochotę na dotyk. Lubi to widac bo odpowiednio to traktuje a nie jak wstep do czegos. To moze byc przyjemne. Dla obojgu ale wiadomo co za duzo to ... ;)

Gość żona zmęczona
My jesteśmy 4,5 roku ze sobą, 2,5 po ślubie. Z jednej strony mi głupio, że rzadko się chcę kochać i do tego jeszcze nie chcę by mnie dotykał. Z drugiej strony myślę, że to przez to.

Gość Ja tam swoją macam
Macie różne temperamenty widocznie. Musicie dojść do porozumienia. Rozmowa albo pomoc z zewnątrz

Gość a dlaczego nie
obmacywanie jest ohydne, dlaczego ? poniżające dla kobiety, chyba że jest ono na wyraźne życzenie kobiety.

Gość żona zmęczona
Kiedyś mieliśmy takie same temperamenty. Ale rzeczywistość tak wpłynęła, dziecko, kłopoty finansowe, że nie mam chęci. Do tego on mnie złości pod innymi względami tez i tak to się kończy :(

Gość Ja tam swoją macam
Ja cenie miedzy innymi swoją ze mi pozwala. Czasem wrecz jak mniej dotykam to pyta co sie dzieje bo mysli ze cos mi nie gra ;) wiesz faceci to duzi chłopcy i lubią swoje zabawki dotykać. Głupie? Moze ale mniej wiecej tak to mozna tlumaczyc dlatego czesto to kobietom moze sie nie podobać. Wielu to ubliza wrecz. Trzeba wyczucia uczuc i potrzeby bliskości. No my sie dobraliśmy pod tym względem po prostu. Ciagle i jej i mi malo czulosci.

Gość a dlaczego nie
dotykać a obmacywać to różnica, chyba że dla ciebie klepanie po du,,ie i ściskanie cycków jest dotykaniem " doświadczony znawco kobiet"

Gość żona zmęczona
To życzę, by Wam tak zostało, bo wiesz, czas, życiowa monotonia robi swoje.

Gość żona zmęczona
chodzi o to, że mnie mój mąż już nie kręci :( koleżanki miały racje, że po paru latach małżeństwa wypali się chemia i będe miała ochote na kogoś innego, przyznam wam się szczerze, że marzę o ostrym sexie z jakims innym przystojnym facetem, mam dosyć swojego męża

Gość Ja tam swoją macam
Uwierz ze twoje problemy przy naszych to pikus... Ale mogły one tak wpłynąć. Radziłbym do sexuologa albo przychologa czy kogoś sie poradzić. Nie tyle tu macanie jest widze problemem wiesz? Powod jest raczej większy niestety

Gość żona zmęczona
Podszywie taki nudny temat, a Ty się udzielasz?

Gość żona zmęczona
Do ja tam swoją macam: wiesz, nie będziemy licytować rozmiarów problemów, ale uważam, że nasze i tak są niemałe.

Gość Ja tam swoją macam
Znawca? E nie az tak. Swoją znam i tyle. Czasem dotykam a czasem macam doslownie ot tak. Trzeba znac partnera i wiedziec kiedy mu sie co spodoba. Ostro? To czemu nie powiesz mu? Moja po długim czasie w koncu powiedziala. Tak to zawsze czule bylo i delikatnie ale wiedzialem ze cos nie tak. Ze czegos chce. Na sile wypytalem oj nie latwo bylo. Cóż nie latwo bylo sie przestawić ale jaka ci cholerka zadowolona ;) he trzeba otwartości po prostu na siebie. Ja dbam by nie bylo rutyny. Od dawna nas meczy i walczymy. Na razie sie udaje ;)

Gość żona zmęczona
Przecież pisałam, że mu mówiłam nieraz, że źle się z tym czuję, że traktuje mnie jak przedmiot.

Gość Ja tam swoją macam
No liczytacji na pewno nie bede problemów robił. Zbyt trudne by nawet anonimowo pisac to dla mnie... Dla tego napisalem uwierz. Wolalbym przegrać... W tym to na pewno. My staramy sie cieszyć. Wiele dluzej sie znamy i od zawsze jakos tak bliscy bylismy pod pewnymi względami. Tacy dograni po prostu. Wiadomo lata i problemy robia swoje nie oszukuje sie ani jej. Za dobrze znam psychologię. Cóż przynajmniej moje hobby sie w praktyce czasem przydaje i gdy bywa zle udaje sie ratowac. Ale nie mysl ze mamy idealnie bo w innych kwestiach to bywa oj bywa ;)

Gość Ja tam swoją macam
Ok przepraszam widzialem ze to pisałas. No ja jestem deko nietypowy. Bardziej dbam o jej przyjemność niz swoją. Jej przyjemność daje mi swoją. Większą. Staram sie tak wlasnie jej nie traktowac- przedmiotowo choc nie mowie ze czasem pewnie sie tak nie poczuła. Wiem to bo wyczulem pare razy i trzeba bylo delikatności od razu by humor nie przeszedł jej. No z natury jestem delikatny dla kobiet i moze to dlatego mam wyczucie. Bledy sie robi wiadomo. Szkoda ze twoj nie rozumie ze to nie mile dla ciebie. Wiem ile moja z dotyku ma przyjemności i zycze by twoj facet jakos zmienił swoje podejście.

Gość motylki z
brzuszka odlecialy i koniec milosci? alez Ty pusta, autorko. Macie problemy, nie masz ochoty na seks przez to-rozumiem-ale w takim razie trzeba ROZMAWIAC I ROZWIAZYWAC PROBLEMY, SZUKAC KOMPROMISOW.

Gość żona zmęczona
No tak, jestem pusta, bo nie mam ochoty na macanki...

Gość gość
jeszcze za tym zatęsknisz , zaufaj doświatczonej

Gość gość
Nie trać czasu na jakiegoś zboka!, tylu fajnych zrównoważonych mężczyzn dookoła. Rozejżyj się. Bierz rozwód i nie pozwól by tobą manipulował :)

Gość gość
Ja np. jestem 16 lat po ślubie i lubię jak mój mąż np. w kuchni jak coś robię dojdzie do mnie, włoży mi swoją rękę pod moją spódniczkę i zacznie obmacywać moją c*pkę. Zdarza się nawet, że od razu jestem wtedy wilgotna ;) Ja męża też macam po penisie przez spodnie albo tylko odpinam rozporek jak np. siedzimy sobie na kanapie i oglądamy tv. Nie widzę w tym nic złego.