Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedyna taka na swiecie

8 lat bez pracy i co teraz

Polecane posty

mam 26 lat i nigdy nie pracowałam, odkąd skonczyłam studia bo po prostu nie musialam, a teraz chciałabym gdzieś jednak się zaczepić ale nikt nie chce dać mi szansy ani spozywczak ani sprzataczka.... co robić?

Gość KaczkodziwaczKO
a czemu nie chcą dać Ci szansy? widocznie nic sobą nie reprezentujesz skoro nawet na spożywczy czy sprzątaczkę nie chcą Cię wziąć..

widocznie :/ wszędzie mowią ze potrzebują z doswiadczeniem

Gość nokijaczarna
zalezy jakie studia skonczylas i co chcialabys robic nawet na stazu absolwenckim nie bylas? jakies praktyki w trakcie studiow?? jestes z duzego miasta?

A jakiej konkretnie pracy szukasz, autorko? Jeśli czegoś ambitniejszego niż spożywczak, może przedtem wypadałoby zdobyć jakieś doświadczenie, choćby wolontariat?

Gość którabura
WSZĘDZIE z doświadczeniem? a co znaczy dla Ciebie wszędzie? bo ja w kilku miejscach pracowałam i nigdzie nie potrzebowali doświadczenia (hostessa, opiekunka do dziecka, korepetytorka, w szkółce leśnej, call center) Teraz pracuję "na swoim", w domu, i też mnie nikt o doświadczenie nie pyta hehe

Można i tak :D Potwierdzam, że korepetycje to fajny sposób na zarobek, o ile lubi się uczyć i ma się ku temu jakiekolwiek predyspozycje 🖐️