Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddffdgfdfd

czy można powiedzieć że istnieje typ dziewczyny która się nie odezwie pierwsza?

Polecane posty

Gość fddffdgfdfd

skrótowo: -ja23, dziewczyna 22, typ imprezowiczki trochę dziecinna, niedawno rozstala sie z facetem -znamy się kilka miesięcy na stopie koleżeńskiej, wiem że na mnie trochę leci -ostatnio raz widzieliśmy się 2 tyg temu u mnie, było miło ( bez seksu, trochę pieszczot ) -następnego dnia sama pisze, wszystko gra -kilka dni później proponuję spotkanie - ma już plany -znowu kilka dni później - analogiczna sytuacja, pyta co u mnie chwila gadki i papa myślę sobie, nie będę się narzucał. I tak już 2 tydzień leci, wrzuca na fejsbuka jakieś statusy miłosne ( pisałem że dziecinna ) raczej nie do mnie może sie z kims spotyka innym Chcę się upewnić czy dobrze robię nie odzywając się - bo czuję że tak w końcu wychodziłem już z inicjatywą oraz czy to jest taki typ laski która pierwsza nie napisze tylko trzeba o nią zabiegać - bo na to mi wygląda a takie coś mi niezbyt pasuje bo uważam że w relacji obydwie strony powinny zabiegać jeśli im zależy

Gość LewyRekaw
nie zalezy jej na tobie wiec po co ma sie starac?

Gość fddffdgfdfd
tak też i myślę... cóż męski ego trochę boli ale tego kwiata.... :) 🖐️

Gość taki jeden facet27
jak chcesz to spotykaj się z nia dla checy tak żeby tobie było fajnie ,ale wielkich nadziei sobie nie rób ona emocjonalnie jest dalej związana z byłym i musi jej to z głowy się pierw ulotnić ...a przez ten czas właśnie taka będzie ,że a to się spotka ,a potem niema czasu.

Gość taki jeden facet27
"bez seksu, trochę pieszczot )" co to znaczy ? no stary jak pozwala Ci na pieszczoty to i na seks pozwoli ,ale pewnie ty wymiękłeś ....jak się kobieta tak daje dotykać to znaczy ,że jest gotowa ,a wszelki opór to stawia no bo musi :P ....jak by nic nie chciała to by unikała wszelkiego dotyku takiego bardziej erotycznego.

Gość fddffdgfdfd
tjaaa, ale pijana byla dosyc mocno nie chcialem wykorzystywac sytuacji 🖐️ ale to ją chyba zbytnio nie bolało to jak wspomnialem, nastepnego dnia pierwsza sie odezwala

Gość ahhhhhhhhhhh
ja jestem taka ze bardzo rzadko pierwsza odzywam sie pierwsza do faceta.. wiec ona tez tak moze ma

Gość fddffdgfdfd
hmm a jesli facet sie nie odezwie to ty tez nie dasz znaku zycia? do diabla z wami baby ;p