Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

rozmawiacie z holendrami?

Polecane posty

ja nimi gardzę. tylko śmieć by z nimi gadał. Polacy gardźcie holendrami! to i tak mutanty. nawet jak przystojni to i tak są tylko tyle warci co najsłabsze plemniki niemca

dodatkowo pamiętajcie,że uważają Polaków za taki sam szit za jaki mają muslimów, tyle że muslimów sie te mutanty z nizin boją a nas nie.

kilgore pomyliłam Cie wczoraj z kims :D skizto jak mozesz 😭 przecież ciągle sie słyszy o tym jak oni traktują Polaków :O a ponadto są jacys niezbyt mądrzy. belgowie to inna bajka, znają pare jezykow... ale holendrzy zwykle tylko jeden :O jeszcze jestem zbulwersowana bo poznalam jedneo i okazał sie byc smieciarzem / słuzba sanitarna :O ma beznadziejny fryz

Gość ZAPADLA WIELKOPOMNA
za duzo trawska sie najarali w zyciu

Gość ZAPADLA WIELKOPOMNA
kolejna prowokacja :D

Gość diabełek dla Ciebie
kutasiska ananasiska

Gość lord stront+++
Ja codziennie prowadzę długie konwersacje z Holendrami w ich pięknym i dźwięcznym języku, gdy czekamy na otwarcie osiedlowej Biedronki :classic_cool: ps moim skromnym zdaniem Belgia to jest jedno wielkie (przepraszam, małe) nieporozumienie. Taki zlepek, bez sensu.

po prostu ja Wam mówię Polacy kogo sie trzymac a kogo obsrywać. Żeby zachować twarz. Gdybym umiała ładnie mówić....ah zostałabym politykiem :( Nawet Rosjanie nas njako tako szanują (mam na mysli cały naród) kilgore - sprawa dotyczyła pewnego przedmiotu i zadan :D ale pomogła mi jakaś rezolutna kobieta płci żeńskiej :) (przed którą musiałam udawać faceta :D )

Gość henk1
Hej pani czkawka, widze,że miało złe doświadczenie w Holandii ,ale to własny błąd bo nie trzeba sie było godzić aby pracować za 3,4 euro NADA najpierw nauczuć się holenderskiego a póżniej pogadać.Jestem w Holandii lata i 3,4 razy w miesiącu w polsce.Pracowało sie z myślą o miłości Boga a oni uważają taki odruch za imbecylowatość .Gdyby powiedziano ,że chcesz 10 euro za godzine to by było a machniecie reką to znaczy " po naszemu A DOBRA nie ma sprawy,po ichnemu , ale głupie i jeszcze daje sie wydoić !!! więc podoję jeszczę i może postawi mi kofi lub frytki za darmo a w sumie to tacy jak Turcy ! GŁUPIE I ŚMIERDZĄ CZOSNKIEM. Nigdy nie pracowałem poniżej 15-stu euro i zawsze podkreślam,że jestem Polakiem.Oferowano mi obywatelstwo ,ale odmówiłem bo przecież juz jestem europejczykiem i Tym ich DOBIŁEM . Holendrzy nie są głupim narodem lecz mało doświadczonym życiowo i nie poradzą sobie w klęsce życiowej.Znam właścicielkę z LIbelle i wiele innych osób na swoim poziomie,ale Ci są na normalnym poziomie.Szaraki to nasz odp.biedoty,obszczymórków,czwartej zmiany,złomiarzy ci maja 5,10 zł na dzień to jest 2 euro tak jak w CHinach,Indii. Zanim osądziło innych prosze pomyśleć co reprezentuję sobą. Piszę w formie bez osobowej ,bo nie podano osoby,Kobieta czy facet .Holandia to piękny kraj ,ale jedynie na pierwsze 2,3 miesiące a póżniej do domu.

Gość Stary Ramol
Stary ale jary :)

Gość mr Oral
no wiesz?

mimo wszystko jest dystyngowany, spokojny, patrzy na innych z góry... no nie wiem...przypomina mi dostojnego dobermana albo owczarka niemieckiego, natomiast Kuba (ten niski z biura mirki) jest jak jork albo ratlerek, tylko szczeka i wkurza... zero meskosci

no :O nie podobał mi sie ten odcinek :O piotr był agresywny a ta laska od Łukasza okazała się szują :( a szkoda, czemu brzydkie dziewuchy grają postacie pozytywne, a ładne negatywne?! :O

sugeruję :D ale nic złego ,tylko tak nietrafnie ujęlam. Też podchodzisz do wszystkiego z dystansem i stoickim spokojem (przynajmniej tu na kafe).

tak :D jednak sie orientujesz :classic_cool: łukasz to ten młody, od Marty przyszła do niego laska i mówi 'pamietasz jak zaszlo slonce...nie tylko słonce wtedy zaszło" :D chyba twórcy czytają demotywatory :P jednak nie była w ciązy ale bedzie szantażowac łukasza http://files.trele.pl/data/res/f23/f2345ffe-42d2-4141-973f-c9c8acc681ae_xxl.jpg a to ona (adrianna chlebicka) , chociaż w tv wyglada lepiej

chyba tak, miała taki kapelutek z piórkiem :D a usta i brwi układała troche jak Anna Mucha... moze bedzie nowa gwiazda ;)

Gość Anita2342342
'pamietasz jak zaszlo slonce...nie tylko słonce wtedy zaszło ten tekst też mnie poruszył.

e tam, a ja pracuje w holandii no i musze z holendrami gadac, bo z nimi pracuje i jakos mnie tam nigdy nikt zle nie potraktowal :P Oczywiscie smieje sie z nich w duchu, bo uwazam, ze ta ich mentalnosc jest troche wkurzajaca, ale nie jest az tak zle:P

nie czuję tu owcy :D bardziej to czułam w wypowiedzi z 23:16 Krzysztof I. występuje w pamietnikach z wakacji ;D celebryta :O kozia psita:classic_cool: Wracając do wątku głownego, co sądzisz o Starym Ramolu? Nie utożsamiłbyś się z nim?

Gość Anita2342342
Szokujące, ale podobnie myślimy. Też pomyślałem, że bardzo to przypomina Basię. Muszę zobaczyć jeszcze kilka odcinków (ło matko...), żeby móc się zidentyfikować z walorami ducha tegoż bohatera. Ale FIZIS... no wiesz?? (ło matko...). I tyle.

O a nie rozpoznałam Cie w Anicie... :O Basia S-N ? (jesli GIODO nie pozwala to nie ciągne za język w tej kwestii) a to chyba musialbys wsteczne odcinki obejrzeć, bo nie wiem jak dalej rozwinie sie ta postac. Co do fizis to taki najgorszy nie jest :D grunt, że dobrze ubrany, na Mroczkach wszystko źle wygląda, zwłaszczza koszula z imitacją krawata/ krawatu (?) :O

ii skąd ta anita?! szukałam na ogólnej z nadzieją, że znajde poważny temat z gromadką wesołych podszywów i nic :( 😭

fajne z tym dziurkaczem i zszywaczem :D ja kiedyś miałam podobne "przemyslenia" o niszczarce i xerokopiarce :D tyle,że nieszczęsliwie Mama znalazła to i sie podśmiewywała ze mnie przebrzydle 😭 :(

eh gdyby nie seriale, to dalej tkwiłabym w przekonaniu, że statystyczny 40latek wyglada jak inżynier Karwowski :D)który to mając rzekomo 40 wygladał identycznie jak "czterdziestolatek 20 lat pozniej:O" czyli forever 70 //i tyle ;D