Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spragnina....Faceta27

Co pomysli facet,o kobiecie która już przez rok nie miała faceta w łózku ?

Polecane posty

Tak oto moje pytanko,chodze już jak na igłach.Ale racja jest taka ze to był mój wybór,bo okazji nie brakowało i co i teraz żałuje .Masakra kużwa wszystko mi się z sexem kojarzy;/ Mam dość wysoki temperament w łózku a tu tyle celibatu .Az boję się jak zareaguje taki facet na ta wieść ,a ja już nie jestem wstanie wytrzymać bezzzz

Gość wujo dobra rada
Pierdnie

Gość To samo
co kobieta odnośnie facet, który od 1,5 roku nie bzykał ... Jak on to kuźwa wytrzymał? ;-) Ale spoko. Znam takie - w naszym wieku - które od pięciu lat trzymają celibat.

Gość pararam
jako facet myślę , że .......................... nie miałaś nikogo przez rok w łóżku , trafiłem ?

5 lat masakra;/ Ja tu się zastanawiam jak kolejny dzień przetrwać;D

teraz to chyba jak dorwie się do samca to przez 24h nie wypuszcze go z łoża Namiętności:P

Gość mbu
Zgłaszam się na ochotnika :)

Gość pararam
to na co czekasz ?

sama siebie nie ogarniam,dlaczego nie chce.Moze dlatego że boję sie ze weżmie mnie za łatwa panienke :( tylko na dobre trzepańsko.A tego to sobie sama bym nie wybaczyła.Choć teraz zastanawiam sie po co mi to,po co się męczyć i coś udowadniać ,każdy ma swe potrzeby.A ja własnie z tych przyjemności rezygnowałam ech głuptas ze mnie..Dlatego musiała bym dostać teraz faceta konkretnego który złapie mnie porządnie a ja odpłyne hehe bym nawet nie zdązyła się zawachać;P..

Gość pararam
sama sobie byś nie wybaczyła , jaką ktoś ma o tobie opinię ?

Gość hsjhds
zapraszam na to trzpańsko :D

pararam ale to już było by tylko w mojej głowie może za dużo się przejmuje i tyle w tym problem;)Bo nie chce być potraktowana jako jednorazówka .Bynajmniej nawet nie wiem jak to jest bo miałam 3 facetów w łózku i kazdy związek był dłuższy niż jednorazowa przygoda

Gość pararam
więc do dzieła :p :)

no łatwo ci mówić :/ za duzego problemu nie będzie w poszukaniu faceta .....ale martwi mnie jednak czy to Ja zrobie ten drugi krok:D

Gość pararam
żeby cię emerytura nie zastała na tym zamartwianiu

dokładnie chyba masz racje;/ ogólnie faceci z okolicy odpadają każdy wie że u mnie tak łatwo to nie ma :D ale to tylko ci co mnie znają....Ale gdzieś moge postarac się być tą wyrachowaną ....i isć na calość;P

W piątek postaram się zakręcić wiem że on by szedł za mną jak przecinak albo po mnie hehe:) Ale musze zrobić ten krok i naprawdę sie pokochac co ja gadam jakie pokochać ,ja potrzebuje ostrej jazdy już teraz bo oszaleje!!!!:P

Gość Jomalla, Nigeria
hej Byc studenta z Afryka studiowac warszawa Rozwiazywac takie dylemat jak ty miec:)

nie takie dylematy tylko mam....:( ale akurat ten jest ostatnim czasem najbardziej dokuczliwy;/

Gość Jomalla, Nigeria
To dawaj od tych najmniejszych:)

Witam Wszystkich;):D

brunecik :D

Gość facetpotrzydzie
Chcesz się kochać i to bez zahamowań, a z drugiej strony... pragniesz czegoś stałego, bo dlaczego aż rok z tym zwlekałaś. Popatrz po wypowiedziach facetów tutaj, poproś o foto i nawet jak nie będzie to na stałe to umów się z którymś... Rozładuj się... ;) Tylko, że to może być dopiero początek pragnień... Po tak długim okresie czasu "raz" z pewnością nie wystarczy :) Pzdr M.

facetpotrzydzie....Dlaczego zwlekałam hmmm sama nie wiem,ale wydaje mi się że chciałam coś udowodnić.Ze nie każda rozwódka nadaje sie tylko do bzykania.Spotykałam się z wieloma facetami,ale jakos odrazu odstraszało mnie to ze zaczeli się dosłownie na pierwszym spotkaniu kleić;/. Teraz powiem ci że tego trochę załuje,bo po co mi to było.Przynajmniej nie miałabym takiego problemu jak teraz.Ale co zrobić mam takie podejście że musze kogoś poznać i zaufać wtedy potrafie ojj dac od siebie wiele. Ale to jednak nie zdaje egzaminu,bo jestem kobietką dla której sex jest bardzo wazny i nie mam zamiaru dłużej czekać bo zwariuje,nie długo wszyscy przypadkowi faceci będa mi sie kojarzyć z jednym.Ech chyba juz tak jest;P

Gość chłop smukły
wiesz, kedyś miałem tak, że byłem tak napalony na babkę, że musiałem zmęczyć się sam przed randką, by w ogóle mieć głowę trzeźwą podczas spotkania, dylemat był co nie miara

Gość facetpotrzydzie
Szanuję takie kobiety :) i chylę przed Tobą czoła. Może warto poszukać czegoś bardziej trwałego... Mam obecnie potrzeby, jak każdy, ale sama "Powłoka zewnętrzna" nie wystarczy. Odrzuca mnie ... np. rozmawiałem ostatnio z atrakcyjną dziewczyną na podyplomówce i ... nie poszedłbym z nią do łóżka pomimo wyglądu. To już nie te czasy... Cholera chyba się starzeje, choć jestem sam, staję się bardziej wybredny i nie mam na myśli wyglądu... Obecnie przełożyłem spotkanie z dziewczyną poznaną przez jeden z portali społecznościowych - grypa mnie rozłożyła. Rozmawiamy przez telefon, jestem ciekaw jak wygląda w realu (zdjęcia nie odzwierciedlają wszystkiego), ale podoba mi się z charakteru. Powiem wprost - kręci mnie. Jeśli poznasz kogoś bliżej i jego oczekiwania to i seks będzie bardziej swobodny, może "wyuzdany" :p

"Nie każda rozwódka nadaje się tylko do bzykania." Przeanalizujmy to stwierdzenie. Gdyby było "Każda rozwódka nadaje się tylko do bzykania" to sprawa była by jasna - z rozwódką można się tylko bzykać, nic więcej nie wchodzi w grę. Zaprzeczeniem tego zdania byłoby "Żadna rozwódka nie nadaje się tylko do bzykania" czy może "Każda rozwódka nadaje się nie tylko do bzykania" a może "Istnieją rozwódki, które nadają się nie tylko do bzykania"? W każdym razie: co autorka udowodniła zachowując abstynencję? Czy zaprzeczyła pierwotnej tezie, udowodniła jej fałszywość? Wydaje mi się, że udowodniła, że "istnieją rozwódki, które się nie bzykają ale być może tylko do tego się nadają". Ponieważ zdanie zawiera człon wątpliwy "być może" więc nie jest stwierdzeniem i nie da się go udowodnić ani zaprzeczyć chyba, że przez eliminację zupełną. A w sumie to przeleciałbym jakąś 27-letnią rozwódkę. Kobieta wie już o co chodzi a do tego wyposzczona... Jeśli by mnie z łóżka nie wypuściła przez 24 godziny to pewnie bym skonał, ale co tam. To przyjemna śmierć.

facetpotrzydzie Normalnie jak czytam twoją wypowiedz ,to uśmiecham sie do laptopa hehe:) I takiego faceta musze chyba poznać;D Odnośnie sexu tak masz racje jesli jest jakie kolwiek uczucie i zaufane ten sama akt inaczej wygląda.Bo znów ja bedąc z facetem ufając mu jestem gotowa to wielu eksperymentów w łóżku. Nienawidze rutyny,pamietam słowa byłego jak powiedział ze w życiu by się nie spodziewał po mnie że uwielbam ostry i dokładnie,,wyuzdany,, sex i lubie się dobrze zabawić,bo na poczatku taka grzeczna ułożonam wstydliwa.Ale te oblicze wiadomo nie zobaczył odrazu pierwszy raz był oczywiście klasyczny hehe ech miło teraz to wspominam.Wiem że głupi telefon a był by u mnie po 15 min hehe.Ale nie chce bo on coś do mnie czuje,a ja nie chce go krzywdzić i robić nadzieji nawet po przez łóżko....