Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bedzie głupio?

czy trzydziestka może ubierać się modnie i młodzieżowo???

Polecane posty

Gość nie bedzie głupio?

j.w.

Gość Mikalinka!!!
matko a 30 to co???babcia?? Ludzie co za pytania!!!!!

Gość kaprysnalolcia
Ja mam 34l i ubieram sie mlodziezowo, ale w dobrym stylu i ze smakiem. Nie przesadzam. W sumie bym powiedziala, ze to taka sportowa elegancja :D teraz, majac tyle lat, wygladam lepiej niz kiedykolwiek wczesniej i faceci za mna sie uganiaja i ogladaja jak nigdy wczesniej. Wiec 30+ to zadna tragedia :D

Gość nie bedzie głupio?
po prosu zawsze bylam wyckowywana w stylu "nie wypada" i siedzi to we mnie, a chcialabym wygladac nadal molodo

Gość nie bedzie głupio?
to plis polećcie mi jakieś ciuszki fajne dla niskiej 159 cm blondynki niegrubej, nie szczupłej rozm. 38-40 sportowe , młodzieżowe i eleganckie. Chciałabym też jakieś fajne modne buty na obcasie i nie wiem co. mam wrażenie ze wybieram same babcine :/ plis :(

Gość kaprysnalolcia
No, ale co Ty rozumiesz pod mlodziezowo? Bo ja generalnie chodze w dzinsach i to dopasowanych mocno, w butach na obcasach, fajnie skrojonych zakietach, topach, lub mniejszych cz wiekszych kardiganach, skorzanych kurteczkach; kocham szale :) Nie nosze spodnic. A sukienki latem.

Gość kaprysnalolcia
Ja ubieram sie w sklepach sieciowych wiec nie jestem oryginalna w tym, co nosze. Ale staram sie jakies fajne zestawy z tego kombinowac. Ja kupuje rzeczy w orsayu, h&m, bershka, camaiue, promod (rzadziej), stradivarius(rzadziej), zara(rzadziej).

Gość nie bedzie głupio?
kaprysnalolcia -- te sklepy dla mnie sa wlasnie takie nowowczesne i mlodziezowe i jak widze te 20 letnie lale w nich to czuje sie stsro i glupio ze w nich kupuje :(

Gość kaprysnalolcia
Czyli jednak kupujesz cos:)

Gość pmg]pjr3p
to co nie wypadalo w wieku twoich rodzicow;) tzn nie znaczy ze teraz nie wypada wwszystko z klasa i umiarem pamietaj rozowe wstążeczki na twojej glowie beda wygladaly smiesznie, rozowa gustowna bluzka -ladnie

Gość mbu
Trzydziestka która wygląda jak dwudziestka to prawdziwy diament, więc jak najbardziej tak

Gość nie bedzie głupio?
cos tak, ale malo bo mi glupio tam w ogole wchodzic. inny swiat dla mnie. a czest nawet jak sobie kupie to lezy to potem w szafie nie tknięte. lepiej jest w lecie, bo wtedy wszyscy chodza we wszystkim :) krepuja mnie spojrzenia mlodszych dziewczyn gdy cos wybieram. w dodatku urodzilam dziecko i mam jeszcze lekko wystajacy brzuszek i wygladam jakym się obżarła :(

Gość nie bedzie głupio?
dziękuje Wam za miłe słowa :) dzisiaj nie moglam patrzec z rana w lustro. a teraz mi lepiej. ogólnie mowia mi ze wygladam mlodziej niz na swoj wiek, ale po urodzeniu dziecka czuje sie starzej i ten brzuszek i zawsze od mamy słyszałam "nie wypada sie tak ubierać" i to wszytko naraz i jest lekka depresja

Gość mbu
Sam jestem w wieku 30 lat i mam koleżanki które po ciąży się takie laski zrobiły, że hej :)

Gość nie bedzie głupio?
ja niby tez mniej waze niz przed 2 kg, ale brzuszek lekko wystaje i jakas taka bez życia jestem :( dziękuję bardzo za mile słowa :)

Gość nie bedzie głupio?
wypada kobiecie matce nosić krótkie spodniczki, obcisłe spodnie i szpile?

Gość pmg]pjr3p
przeciez idzie wiosna rower cwiczonka i nic nie bedzie wystawalo sama czekam az zrobi sie ciepleej(czyli do godziny 10) i lece na rower

Gość pmg]pjr3p
wypada wygladac kobieco kobiecie-szpilki to kobiecosc zakladaj je puki mozesz;/ ja mam 25 lat i problemy z kolanem wiec szpilek nie moge;/

Gość ghfdszxcvbnm,ol,,ol,
duzo tez zalezy od figury

Gość hmmmmmmmm............
moja trenerka fitness, po 2 miesiącach wróciła do prowadzenia zajęć, a po roku nie widać, że była 2 razy w ciąży:) z brzuszkiem sobie można poradzić:)

Gość ja on ona i on
młodzieżowo po 30-tce? jak stara maleńka, już nie wypada. tylko wygląda śmiesznie i wywołuje uśmiech z politowaniem.