Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozolnie 2213

Kochanka z 5letnim stazem

Polecane posty

Gość mozolnie 2213

Co sadzicie o młodej 26letniej kobiecie ktora od 5lat jest kochanka żonatego faceta?Jest wolna. Co myśli ?co czuje ?Jest tu jakaś wolna kobieta ktora tkwiła w takim układzie?

powiem tylko ze to glupie i nie madre skoro jest tylu wolnych facetow skoro chcesz byc pojemnikiem na sperme twoj wybor twoje zycie

Gość mozolnie 2213
Co jakiś czas żona mojego faceta pisze mi żebym go zabierała i nie osmieszała się.On niby chce ale nic z tym nie robi .Co ja mam robic w takiej sytuacji???

Gość wiem, co masz robić
masz zauważyć i zrozumieć, że wasz facet to skurwiel jakich mało. zimny chuj, któremu na rękę jest mieć poprane i ugotowane u żony i poruchane u Ciebie. następnie masz się dogadać z żoną, żeby przy rozwodzie puścić go w samych gaciach. na koniec masz go kopnąć w doopsko i zacząć żyć z kimś normalnym.

Gość alaleczka
on nic z tym nie robi,a co ma robić,Ty pewnie byłaś odskocznią a teraz facet pewnie przypomniał sobie ,że kocha żonę i od niej nie odejdzie,

Gość wiem, co masz robić
kretynko powyżej, on nie kocha żadnej z nich. on kocha wyłącznie siebie.

Gość alaleczka
ja takich dziewczyn jak Ty nie rozumiem,gdyby chciał z Tobą być to dawno odszedł by od żony,jaką trzeba być naiwną,byłaś po prostu tańsza od pójścia do agencji,nagadał Ci,że Cię kocha itp.,że z żoną nic go nie łączy.

Gość mozolnie 2213
Jego żona go niechce ale on ciągle powtarza ze maja wspólne sprawy i nie moze tego tak zostawić.

Gość mozolnie 2213
Jego żona go niechce ale on ciągle powtarza ze maja wspólne sprawy i nie moze tego tak zostawić.

Gość wiem, co masz robić
zaproponuj jej układ. ona wystąpi o rozwód, Ty zeznasz w sądzie przeciwko niemu i dostarczysz dowodów waszego romansu. majątek dostanie żona, a zdradliwy chuj zostanie bez niczego, beż żony i kochanki. masz jaja, żeby to zrobić?