Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuczciwa

czy można pokochać ponownie tego samego mężczyznę???

Polecane posty

Gość nieuczciwa

jestem w stałym związku od kilkunastu lat, ostatnio wdałam się w romans, wiedziałam że to tylko chwilowe ale zakochałam się w tym mężczyźnie, teraz romans się skończył i chciałabym wrócić do mojego wcześniejszego życia i wszystko naprawić ale niestety nie kocham już mojego stałego partnera, czy myślicie że miłość może powrócić? czy można pokochać ponownie tę samą osobę?

Gość czytaj qqleczka
nie.

Gość przecież ty tej osoby NIGDY
nie kochałaś. romansuj sobie dalej.

Gość marekkrk
nie ma na to ksiazkowej definicji. kazda z osob ktora skomentuje Twoj post pwoie Ci ze nie - inaczej nie byla by na tym forum - dlatego zaciagnij opinii u osoby ktora dobrze znala Twojego mezczyzne lub po prostu ...sprobuj - inaczej sie nie przekonasz.

Gość nieuczciwa
dzięki marekkrk widać że coś wiesz na ten temat, a osoba która twierdzi że nigdy go nie kochałam chyba niewiele wie o życiu

Gość nieuczciwa
1) bo jak mam żyć z kimś kogo nie kocham, nie chcę go zostawić bo wiem że bardzo bym go zraniła a nie zasługuje na to 2) on nie wie o romansie tylko nie pisz że skoro nie chcę go ranić to czemu wdałam się w romans - to już się stało i nie można tego cofnąć

tylko nie pisz że skoro nie chcę go ranić to czemu wdałam się w romans - to już się stało i nie można tego cofnąć zranisz go bardziej jesli zostaniesz z nim z litosci a romans wyjdzie na jaw odejdz i nie zaslaniaj sie "nie chce go zranic", znajdz sobie kogos trzeciego a jemu daj szanse na zwiazek z kims wartosciowym

Gość kijciwoko
zawsze szczery, dokładnie.

Gość kafeteriana
Widze że wy wszyscy komentujacy niggdy nei popelnilli zadnego bledu w swoim zyciu. Jednak rozczaruje was - jest to nieuniknione. Predzej czy pozniej kazdy z was popelni blad którego bedzie sie wstydzil i bal przyznac do neigo. Autorko - sprobuj pokochac swojego partnera. Jak? moze przypomnij sobie co was ze soba polaczylo, wyjedz z nim gdzies spedzcie troche czasu razem. Moze wasze uczucie a raczej twoje odzyje na nowo

Gość nie nie kochałaś jej nigdy
"nieuczciwa dzięki marekkrk widać że coś wiesz na ten temat, a osoba która twierdzi że nigdy go nie kochałam chyba niewiele wie o życiu" jak sama powiedziałaś, jesteś nieuczciwa. owszem, wiemy sporo o życiu, tylko wiemy też, że kocha się raz. a Ty chyba tego nie wiesz, więc nie kochałaś. a marekk w innym temacie żali się na kobniety, wiec na pewno sie zna na zwiazkach

Gość typowe zachowanie dla baby
kolejna po romansiku chce powrotu.

Autorko - sprobuj pokochac swojego partnera. Jak? moze przypomnij sobie co was ze soba polaczylo, wyjedz z nim gdzies spedzcie troche czasu razem. Moze wasze uczucie a raczej twoje odzyje na nowo to moze niech zacznie od tego, ze przyzna sie do romansu i do tego, ze juz go nie kocha i pozwoli w ten sposob facetowi swiadomie podjac decyzje czy on chce dalej walczyc czy nie

Gość kafeteriana
zawsze szczery na kafe czy rowniez w zyciu? Przyznalbys sie swojej zonie/dziewczynie do zdrady? Jestem bardzo ciekawa jak ty bys postapił. Tutaj kazdy by oczywiscie powiedzial swojemu partnerowi o zdradzie ale zycie jest inne. Ludzie probuja zacierac swoje bledy nie przyznajac sie do nich.

fakt popeniamy bledy odpowiedz sobie na pytanie po col chcesz wracac do fecta, ktorego zdradzilas i wiesz, ze go nie kochasz ?

Ludzie probuja zacierac swoje bledy nie przyznajac sie do nich. romans moze byc potraktowany jako blad ale dalsze zycie z osoba, ktorej sie nie kocha to nie blad tylko wygodnictwo, lasia nie chce byc po prostu sama i tyle, jak pozna nowego misia to bez wahania odejdzie

Gość yeez ona chce wrocic do
faceta, bo jej romansik nie wyszedł i teraz nie ma NIKOGO. to typowa baba.

Gość doładnie jak wyżej chłopaki
piszą. nie brońcie autorki.

mnie nie musisz udzielac odpowiedzi po co ona chce wrocic :D to oczywiste