Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeyku8888

Ocenianie przechodzących ludzi.

Polecane posty

Gość yeyku8888

To bardzo ludzka rzecz, prawie wszyscy to robią. Jakie osoby przykuwają waszą uwagę? Na mnie bardzo dużo ludzi się patrzy, i nie wiem czy to dlatego, że jestem jakimś dziwadłem czy jestem interesująca. Hmm. Wy przyciągacie wzrok innych?

ja nie przyciągam, nigdy zresztą nie przyciągałem. Ale patrzę czasem na przechodzących ludzi: większość jest pogrążonych w swoich własnych światach wewnętrznych.

przyciągam, bo mieszkam w okolicy, gdzie coś innego zwraca bardzo uwagę, a ubieram się troszkę inaczej. Czy do praxcy, czy po południu, kiedy np na spacer idę w spodniach od piżamy. choć sama też się przyglądam, ludzie mają bardzo interesujące twarze. a że wyglądam inaczej, to się dowiaduję od ludzi, nosze normalne ciuchy, ale odobno dziwnie połączone

Gość też mam 26 lat
Nie wiem czy przyciągam. Czasem ja spojrzę na kogoś, czasem ktoś na mnie. Ale to właśnie takie ludzkie. A to czy oceniam zależy od tego czy się śpieszę i mam na to czas.

Nie wiem, czasem przyłapię kogoś na patrzeniu sie na mnie ale wtedy ta osoba może tak samo o mnie powiedzieć że sie gapię.

Gość wiem ,ze sa twarze , ktore
sie zapamietuje , a takze takie calkowicie pospolite , zlewajace sie ,nijakie. Czasami w drugim przypadku mozna ta osobe mijac drugi raz i jej nie rozpoznac .

ja mam pamięć do twarzy, nawet jeśli ktoś pospolicie wygląda, to dla mnie i tak jest interesujący, bo każdy rysy ma inne, a brzydota też przyciąga

Gość mijając ludzi na chodniku nie
mam specjalnie czasu się im przyglądać. chyba że jest to akurat ładna uśmiechnięta dziewczyna :) inaczej jest w klubach, tam ci co dziwniejsi przykuwają moją uwagę

Gość niezapominajka1414
przyciągam. Od kliku osób słyszałam, ze jestem bardzo kobieca. Miłe to.