Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 555

Bol jajnikow podczas sexu...

Polecane posty

Gość taka jedna 555

Witam, bol jajnikow sprawial mi tylko stosunek od tylu, nie byl jakis ogromny ale po jakims czasie musielismy zmienic pozycje . Ost bylo tak , ze naprawde krótko wyrobilam od tylu i potem przeszlismy na jezdzca i tez mnie bolało (dodam , ze boli mnie jak penic mojego fceta jest caly w srodku) ja jestem dosc waska, a on ma grubego penisa. Wczoraj bylo i od tylu chwile i potem z przodu i tez czulam takie kłucie;/ Tylko wczoraj bylam malo podniecona co prawda. Stad moje pytanie jest sie czym martwic? Bo jakos wczesniej od przodu nigdy mnie nie kuło, no moze jak zaczynalam :) Dodam , ze biore talbetki anty chociaz nie wiem, czy one maja cos do rzeczy. Martwic sie czy nie? Proszę o odp, to lekarza ide w piatek ale martwi mnie to.Badania czyli usg i cytologie mialam pol roku temu, bylo wszystko w normie tylko 1 mala nadzerka, ale lekarz mowil, zeby jej narazie nie ruszac...

Gość ,.,.,.,.,.,.,
bo nie byłas podniecona on ma wielkiego krzywego

Gość taka jedna 555
krzywy troche jest fakt, a podniecenia za duzego nie zdazylam ''nabrac'' . Tylko w ciagu dnia tez czuje kłucie ale jest minimalne chyba ,ze sama sobie wkrecam hehe. Albo sa te jajniki troche ''obite'' jak myslicie? Acha i jestem młoda mam 22 lata

Gość taka jedna 555
Raz w mojej pupie spuścił sie Roman Polański. Miałam wtedy 13 lat.

Gość mariiiiija
jasteśmy w tym samym wieku mój tez ma krzywego i to bardzo ale mnie boli najbardziej gdy leze w pozycji klasycznej a on mi tyłek do góry podciągnie no chyba że jestem podniecona na maksa i pływam w soczkach

Gość DylemacikkkkMamm
moze masz toriblea jajnika idz do ginekologa sie przebaadac nim ebdzie za pozno

Gość taka jedna 555
mariiijja? a Twoj ma tez krzywego i dosc grubego? Ja przyznam szczerze, ze akurat wtedy nie plywalam w soczkach bo za szybko sie wszystko dzialo jak dla mnie, ale jak plywam i go ujezdzam to nic mnie nie boli ale od tylu tak, mniej ale boli...

Gość taka jedna 555
acha ma krzywego sory nie doczytalam :) a przebadac sie ide ale chce sie troche uspokoic..