Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryytykantkaa

aktualna gazeta z płtyka dvd z cwiczeniami dla ciezarnych

Polecane posty

Gość kryytykantkaa

macie moze jakies namiary? chciałabym sobie cos takiego kupic, ale moze znacie jakis tytuł , ktory w tym miesiacu ma dodatek w postaci płytki ?

Gość taka jedna madrala
nie slyszalam o czyms takim. idz do empiku , tam kupisz, ale ty chyba bys chciala za darmo.

Gość kryytykantkaa
podnosze

Gość kryytykantkaa
no nic, podobno wszystkie tu takienowoczesne i cwicza i do kosmetyczki chodza i w ogole, ale jak co do czego przyjdzie, to cisza :) Zadna nie wie.

Bo te płyty do gazet są najczęsciej niewiele warte, poza tym rzadko kiedy zdarzają się ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Trzeba iść do Empiku lub podobnego i tam zakupić taką płytnę np. fit mama.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A ty czasem nie miałaś jakichś problemów z ciążą i nie było czasem tak, że ćwiczyć nie mogłaś?

Gość nou
pisałam do autorki, odnośnie postu z 13.21.

Gość kryytykantkaa
chodzi mi o jakies delikatne cwiczenia, nie silowe czy aerobiczne. Troche oddechowych , relaksacyjnych itp. Skoro moge spacerowac, to chyba moge tez pooddychac na macie, prawda?

Gość kryytykantkaa
przed ciaza bylam b aktywna, aerobik ok 3 razy w tygodniu. jestem w 17 tc

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wiesz co? Często trafiam na twoje topiki i zastanawiam się po co zachodziłaś w ciążę? Piszesz jakieś bzdety o tym, że przytyłaś za dużo, jak dziewczyny ci piszą rusz tyłek to bronisz się że nie możesz bo masz zagrożoną ciążę, a teraz szukasz ćwiczeń dla ciężarnych. Praktycznie całą ciążę ćwiczyłam i uwierz mi, ze nawet ćwiczenia dla ciężarówek potrafią być męczące i nie jest to oddychanie na macie. Idź do lekarza i zapytaj czy w Twoim stanie mozesz wykonywać konkretne ćwiczenia.

Gość kryytykantkaa
wizyte mam dopiero za dwa tygodnie. Po drugie - nie siedze calymi dniami tylkochodze na sapcery, zdrowo sie odzywiam i jak na razie waga stanela, wiec sie tak nie martw o mnie. Wiadomo, ze przyjdzie czas, kiedy znow waga skoczy w gore i ja sie jak najbardziej z tym godze, nie chcialabym tylko przytyc wiece j niz 15 kg . Czy to znaczy ze jestem jakas wyrodna matka, czy co? opanjujcie sie .