Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmhmhmmmmmmmhmhm?

spirala -wkładka domaciczna-zalety i wady,poradźcie

Polecane posty

Gość gość
Największym minusem wkładki jest jej wyjmowanie i zakładanie i tyle. Ja mam miedziankę nova t360 ( czy jakoś tak) która kosztowała 99 zł i jest na 5 lat. To już moja trzecia. Nie mam żadnych blizn w macicy, co pół roku robię usg wszystko ok.

Gość gość
Ja mam zalozona wkladke levosert - i z niej jestem super zadowolona. Nie odczuwalam niczego wlasciwie ani przy zalozeniu ani podczas noszenia. Dla mnie niesamowicie wygodna sprawa.

Gość Kylenna

Sprzedam wkładka kyleena 

Ania.adamek@op.pl

Gość Gość AB

Właśnie chciałam zapytać czy miała któraś z Pań zakładaną Kyllene jest to jedna z najnowszych i  z najniższą zawartością hormonu  wkładka  ,może ktoś coś ???

Gość gość

Witam ja mam założoną od tygodnia mirene .

Gość nie aktualne kylena

sprzedaz  wkladki  kylenna nie aktualna

Gość Levosert

Odstąpię po obniżonej cenie wkładkę Levosert. Zakupiona w  aptece 30.11.2018 (paragon do wglądu). Data ważności 05.2021. Kontakt: siakaczy720107@gmail.com

Gość Kyleena

Mam spirale 1,5 roku. Miesiączki zaczęły się początkowo wydłużać (nie miałam 2 miesiące albo 1,5 miesiąca i były skąpe). Nagle mam "normalny" cykl 28 dni. Bóle brzucha i obfite miesiączki. Zaczynam się poważnie zastanawiać nad wyjęciem, bo nie da się tak żyć. Zdecydowanie wygodna metoda, ale nie wiadomo jak organizm reaguje. W moim przypadku dobrze było przez niecałe pół roku, a tak to pieniądze wydane w błoto.

Gość Celina

Ja używam niehormonalnej diafragmy caya, i polecam wcześniej miałam hormonalną spiralę i dużo skutków ubocznych, teraz spokój 

Gość Marta

Sprzedam wkładkę kylenaa. Paragon do wglądu.  Data ważności do założenia styczeń 2020. Tusiaczeq_01@wp.pl