Gość Stocka Napisano Marzec 6, 2012 Witam mam pewne pytanie, na które sama nie znam odpowiedzi, mam nadzieję że mi w tym pomożecie. Chodzi w tym o to , że zaczęłam od 2 dni się odchudzać jem około 2 posiłki czasem 3 . Jeden z nich jest tylko wysokokaloryczny zazwyczaj jest to obiad. Śniadanie i kolacja to jakieś drobnostki kaloryczne + oczywiście dziennie 2 litry wody. Ćwiczę robiąc brzuszki, biegam, robię przysiady, dużo się ruszam. Problem polega w tym, że biegam na rowerku np 3-4 minuty, później robię np 100 brzuszków następnie tańczę przez jakieś 2 minuty, później przysiady, rozciągam się i znowu biegam na rowerku. Siadam i za parę minut znów to powtarzam. Robię tak przez około 2-3 godz dziennie. Rano biegam jakies 15min na dworze i wieczorem. Raz w tygodniu chodzę na siłownie korzystajac z biezni i 2 razy w tygodniu uprawiam boks po 1,5 godz. Czy to w ten sposob dam rade schudnac w te 2 miesiace? I ile okolo? Z gory dziekuje :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach