Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfdgvdfbgd

CZY MAM JAKIEKOLWIEK SZANSE NA ZNALEZIENIE PRACY? WEJDZCIE

Polecane posty

Gość xfdgvdfbgd

Mam 21lat. Pierwszy rok dokoncze dziennie, ale na drugim chce przejsc na zaoczne... bo nie wytrzymuje. Jedyny tytuł jaki mam to technik hotelarstwa. Mam odbyte praktyki zagraniczne i w Polsce. Studiuję zaocznie ekonomię. Bardzo dobrze mówię po niemiecku,uczę sie go od 10 lat, natomiast angielski znam na poziomie komunikatywnym, mam prawo jazdy... Czy mam jakiekolwiek szanse na znalezienie pracy?Bardzo chcę się usamodzielnic, odciążyc rodzinę.

Gość ......j...............
w burdelu chcesz pracować?

Gość Fermonnka
Będziesz prostytutką?

Gość xfdgvdfbgd
Nie, chciałąbym miec normalną pracę, nie mam wysokich wymagań co do zarobków, najnizsza krajowa ok, byleby miec pracę.

Gość xfdgvdfbgd
up

Gość bbbb,,,_
ładna jesteś?

Gość xfdgvdfbgd
Majowa Panna - najbardziej chciałabym złapac doswiadczenia w dziedzinie związanej z moimi studiami- np w biurze rachunkowym czy w banku, ale wiem ze na razie to niiemozliwe bo nie mam nawet licencjatu...Na praktykach dobrze sie sprawdzałam jako recepcjonistka w hotelu...myślałąm własnie nad takimi pracam jako recepcjonistka w hotelu, czy jakas rejestratorka medyczna...

Gość a ja byłam dziś na rozmowie
kwalifikacyjnej własnie do hotelu. Babka wczoraj zadzwoniła i mnie zaprosiła. A dziś naczekałam się dwie godziny, weszłam na dosłownie dwie minuty by usłeszeć, że nie mogą mnie przyjąc gdyż ucze się zaocznie jeszcze i to na hotelarstwie! Więc w ogóle czemu mnie na rozmowę zapraszali skoro w CV miałam to wpisane. Niepotrzebnie się tylko naczekałam. Sorry za off top;P

Gość xfdgvdfbgd
up

Gość hbjjhgvj
up

Gość na twoim miesajcu
a musisz szukac w polsce? dlaczego gdzies nie wyjedziesz. w hotelu bedzie ci o wiele latwiej znalezc prace niz w biurze rach,.