Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula9333

zostałm zgwałcona

Polecane posty

Gość paula9333

mam 18 lat w wkacje poszłam na imprezę było dużo znajomych osób. wypiłam jedno piw i tyle poszłam do łazienki. byłam tam może z dwie minuty gdy wyszłam nie było prawie nikogo. zostało tylko 6 chłopaków. poszłam w kierunku drzwi, były zamknięte. wystraszyłam się. zaprosili mnie do stołu by porozmawiać. było pózno więc poprosiłam by otworzyli drzwi chciałam iść do domu. zaczeli si śmiać. powiedzieli ze chyba się domyślam dlaczego tu jestem, wystraszyłam się zaciągneli do pokoju. szarpałam się z jednym z pół godziny aż mnie rozebrał zgwałcił mnie. pózniej każdy z nich. nawet nie płakałam zamknełam tylko oczy było już mi obojętne co mi zrobią. czułam sie jak roślina jak szmata, cierpiałam. później kazali mi wstać nie chciałam dostałam w twarz. kazali robić sobie lody. jeden kazał mi udawać podnieconą inny powiedział mi do ucha że przeprasza ale mam tak seksowne ciało że nie może się powstrzymać. jak zrobili ze mną co chcieli kazali się ubrać i iść do dom. wróciłam myłam się chyba ze 3 godz szorowałam swoje ciało aż do krwi. nie nawidziłam siebie. próbowałam zasnąć ale zaczełam płakać płakałam całą noc.następnego dnia po południu zaczełam krwawići tak przez prawie 3 tygodnie. nie poszłam do lekarza wstydziłam sie. zachorowałam na depresję tłumaczyłam że przyczyną tego są problemy w szkole. nie radze sobię z niczym. zniszczyli mi życie. niedawno poznałam chłopaka byłam z nim szczęśliwa a pewnego dnia napisal mi że jestem jebaną kurwą . oni mu to powiedzieli. tylko okłamali bo mnie zgwałcili a ja ich nie zapraszałam do tego. zostawił mnie zniszczyli mi życie po raz 2. jak mnie moj ukochany zstawił próbowałam się zabić podciełam sobie żyły nabrałam tabletek ale mnie uratowali nie chcę żyć. moje życie miało tylko sens przy nim. wstydzę mu się o tym powiedzieć. kocham go znowu tylko płaczę i już nie wytrzymuję.

Gość marcint,m
0/10

Gość IMO6266363
podniecona byłaś w czasie gwałtu ???

Gość paula9333
nie nic nie czułam

Gość hguhdf
nie wiem nawet co napisac...Wspolczuje :( musisz mu napisac jak bylo naprawde , jezli kochasz go walcz o niego

Gość paula9333
ha ha ha znowu się móżyny nabrały :D

nie wiem czy to prawda... jesli nie, to jestes dziwna nie powinno sie kpic z takich rzeczy, bo wiele dziewczyn spotyka to nie szczescie... ale jesli to prawda to wspolczuje na serio... wiem co to znaczy, nie zostalam zgwlacona ale koles probowal gdyby nie kolezanka zrobil by to co chcial... bylam dlugo zalamana, ale poznalam swojego chlopaka po jakims czasie mu to powiedzialam, dal mi takie wsparcie i poczucie bezpieczenstwa ze juz do tego nie wracam;) 'a ty jesli go kochasz to walcz...:) jak powiesz mu prawde na pewno zrozumie, jelsi nie to kretyn...

Gość paula9333
paula9333 prosze nie kpij sobie

Gość paula9333
tamci chłopacy takich rzeczy mu nagadali ze on nie wierzy mi tylko im naprawde jest mi ciężko bez niego

Gość dziewicza księżniczkaaa
a póxniej się obudziłaś, fajny sen, zazdraszczam :)

Gość paula9333
Buhaaaaaaaaa.!!!!!!!!!!! znowu się nabraliscie ha ! Codziennie was barany nabieram !!!!!!!!

Gość paula9333
paula9333 o co Ci chodzi ja przeszłam tragedię a ty sobie ze mnie jaja robisz przez takich ludzi jak ty nie chce mi się żyć

Gość bezpłodności w czasie wyko-
puść plotę, że masz syfilisa, zobaczysz jaki ruch bedzie u lekarza-wenerologa.

Gość paula9333
szukałam tu pomocy ale świat jest pełen ludzi ktorzy nie zrozumieją dopóki nie przeżyja

Gość zazuzidfh
powinnas pojsc na policje huje powinni siedziec za to

Gość zazuzidfh
powiedz ojcu! niech sie z nimi rozprawi mnie chec zemsty nie dawalaby spokoju walczylabym!!

Gość zazuzidfh
poza tym pomysl za jakis czas inna dziewczyna moze pasc ich ofiara, albo to samo znowu ciebie spotka jak bedziesz milczec bo zobacza ze sie bojisz!!!!!

Gość jhfg
najgorsza rzecza jaka mozna zrobic po czyms takim to wlasnie milczec

Gość paula9333
byłam na policji ale moje pierwsze pytanie było czy mogę rozmawiać z Panią policjantką funkcjonariusz powiedział ze mamy samych policjantów mężczyzn(Mieszkam w małej miejscowości)

Gość paula9333
i wyszłam wstydzę się rozmawiać o tym z mężczyzną

Gość qewerwerer
nie wiem czemu nie poszlas z nim na policje i czemu nie szukasz zemsty... ja bym chyba jajom pourywala, wynajela jakiegos morderce itp, zeby im chuuje poobcinal. a znasz tcyh facetow, wiesz gdzie mieszkają?

Gość paula9333
znam niestety co jakiś czas któregoś z nich spotykam

Gość qewerwerer
to dziewczyno wynajmij kogos albo niech ktos z twoich kolegow zbierze paczke kilku facetow i niech im wpierdolą... takie czasy, ze na policje nie ma co liczyc. albo sama cos wymysl... ja bym im kutasy poobcinala, dala im cos do spania i bym tak zrobila! moze zrob tak: udaj chetną, ze ci sie podobalo i zapros jednego z nich, nasyp mu czegos, on zasnie a ty mu obetnij kutasa i tyle!

jak to wymyśliłaś dla zabawy to jesteś nizle powalona... a jezeli to prawda to z policjantem tez mozesz porozmawiać a chłopakiem się ni przejmuj zajmij się najpierw sobą... jak mozna kochać kogos jak samego siebie nie kochamy...

jak to wymyśliłaś dla zabawy to jesteś nizle powalona... a jezeli to prawda to z policjantem tez mozesz porozmawiać a chłopakiem się ni przejmuj zajmij się najpierw sobą... jak mozna kochać kogos jak samego siebie nie kochamy...

Gość paula9333
A wczoraj od rama wciskalam wam kit że przeleciał mnie kochanek matki i tez nabraliscie sir idioci !! Ale z was durnie Hahaha !!!!!!!!!!!!!!!

Gość paula9333
A wieczorem jak nudzilam się to wymyśliłam : krew mileci " z jelit oczywiście ! hahahahaha!!!!! i też jak te durniezlapaliscie się .Ale obaw miałam .

Gość paula9333
Idioci i idiotki na dzisiejszy wieczór też coś dla was matoly przygotuje przyzekam nara !!!!!!!!!!!! Na razie nie.chodzę do szkoły i mam dużo czasu a uczyć się nie lubię to sobie robię z was jaja a co nie wolno i tak się zawsze nabietacie pa !!!:p