Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Mieszkamy z tesciami (wiem zle ze zmaieszkalam z nimi, ale teraz musze cierpiec). Jej dom, ale czy to upowaznia ja do co godzine przychodzenia tu? Dodam ze mam pol rocznego synka i co chwila tu przychodzi...

Gość estrhgs
PRZYCHODZI i co ? krytykuje Cie? bawi sie z dzieckiem ? tesciowa na emeryturze? macie wspólna kuchnie i reszte a tylko sypialne osobno??

Gość uuaa
macie swoje piętro?

Gość nou
to się zamknij na klucz

Gość adamella
Skoro to wy zamieszkaliście u niej to ma prawo do całego domu.Może lubi bawić się z wnuczkiem? Zamykanie drzwi na klucz to niestosowne zachowanie.Bo dopóki nie przeszkadza wam w intymnych sprawach i nie śpi z wami w pokoju to przychodzic może - to jej dom

Gość niektóre mają wielkie
chyba u siebie jest, nie ? Jak nie wchodzi bez pukania, to morda w kubeł i nie bulgocz. A jak się nie podoba, to dorośnij w końcu i zacznij żyć samodzielnie jak każdy dorosły człowiek. Siedzi babie na głowie i jeszcze jej nie pasuje, że ta po swoim domu chodzi. Masakra. Zwal ją ze schodów jak jeszcze raz będzie śmiała zakłocić twój spokój :O

Gość surralistyczna acz miłe
Ale czy teraz nie mieszkaja tu dwie rodziny? My mamy tu swoj kąt a oni reszte mieszkania, wszystko niestety jest wspolne kochnia itd. do tego ona pierze a potem wypomina, tak samo z gotowaniem... nie kaze mi tego robic a potem wielkie wypominanie...