Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdkoifof

czy szalony, zwariowany, trochę niegrzeczny facet, chciałby się związać z nieśmi

Polecane posty

Gość kdkoifof

z nieśmiałą, skromną i wstydliwą czy jednak takich niegrzecznych pociagają wyłącznie takie również niegrzeczne i szalone?

Gość kdkoifof
up

Gość kdkoifof
odpowie ktoś? najlepiej jakiś facet

Gość kdkoifof
jestem. ale znacie tego typu faceta, który chciałby taką skromną, nieśmiałą i wstydliwą?

Gość kdkoifof
myślę, że pozwoliłaby.

Gość odstraszaja mnie określenia
"szalony" i "zwariowany". Takich to mogłabym sobie szukać w szpitalu psychiatrycznym.

Gość kdkoifof
Mam 21 lat. Z tym facetem zwariowanym i szalonym, to nie chodziło mi o jakiegoś wariata, tylko spontanicznego kolesia z poczuciem humoru, takiego, z którym się nie nudzisz.

Gość kdkoifof
Mieszkam niedaleko Olsztyna. To dobrze, że mało kiedy się nudzisz i rób tak, by i dziewczyna u Twojego boku też się nie nudziła :)

Gość kdkoifof
pytam, bo dzisiaj podszedł do mnie obcy facet i zapytał czy dałabym się zaprosić na spacer. Wyglądał na takiego cwaniaczka, pewnego siebie, odważnego, itd. i się zastanawiam, czy to tylko pozory, czy jednak mógł być taki odważny, pewny siebie, itd. i na mnie zwrócić uwagę, a ja jestem nieśmiała.

Gość kdkoifof
Ja taka nie jestem i chciałabym być z takim.

cwaniaczek bo kto by sie zgodzil isc na spacer np do parku z nie znajomym facetem chyba jakas desperatka co chce byc zgwalcona na kawe albo gdzies do cafe czemu nie :P

Gość kdkoifof
Ale ja jestem nieśmiała i nie zgodziłam się na ten spacer, bo wcale go nie znałam, do tego wydawał mi się taki cwaniaczek, jakoś mu nie ufałam. Ale tak się zastanawiam, czy on rzeczywiście był taki pewny siebie, niewstydliwy (w ogóle przeciwieństwo mnie) czy tylko udawał. Czy możliwe, że nie udawał, że rzeczywiście był taki odważny, niewstydliwy, itd. i chciałby taką nieśmiałą? Bo ja zawsze myślałam, że tacy odważni, pewnie siebie kolesie chcą tylko też takie, a nie takie nieśmiałe.

Gość kdkoifof
A ja nie wiem, czy Ty spełniasz moje ;)

zapomnij o tym facecie i o tym co bylo hmm 90 procent facetow jest nie smialych i nie wiem od czego zaczac w stosunku do kobiety w relacjach dmasko meskich 50 procent z nich sie rozkreca ale po slubie leza tylko na kanapie i nudza wiec czesto to smialosc na pokaz :D

chce zobaczyc czy spelniasz moje oczekiwania mozesz przeslac mi jakies swoje zdjecie gdzie beda oczy nos usta :d twarz

Gość odstraszaja mnie określenia
no widzisz - i o to chodziło :-) To samo, ale o wiele lepiej brzmi!