Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się dlaczego

Czemu większość osób...

Polecane posty

Gość pytam się dlaczego

na tym forum odpisuje tylko wtedy gdy odpowiedź pada od zaczernionego nicka? Kiedy wpisuje się "pomarańczowym" to autor nie kontynuuje ze mną rozmowy. Ale gdy tylko, w tej samej rozmowie, przyjdę z zaczernionym nickiem to nagle jest zaskoczka ze strony autora i chęć pogadania :o

Gość sderty
masz schizy

Gość pytam się dlaczego
i jeszcze jedno: dlaczego nigdy nie mam orgazmu?

Gość pytam się dlaczego
i do tego te marne podszywy :o nie chodzi o to, że mam potrzebę pogadania w tej chwili z kimś ;) zastanawiało mnie jedynie czemu tak jest ;) mała czarnulka dzięki za propozycję ;) kiedyś skorzystam ;)

pomaranczki to czesto malolaty wypisujace glupoty, i latwo sie pod nie podszyc przez co powstaje chaos komunikacyjny, ludzie sie gubia i w koncu nie wiedza z kim gadaja, czarnulki to ludzie, ktorzy mysla o tym co pisza, nie mozna sie pod nich podszyc, czesto dbaja o swoj image na forum przez co rzadko prowokuja idiotycznymi tematami

Gość pytam się dlaczego
trolik trolik@tlen.pl'; pomaranczki to czesto malolaty wypisujace glupoty, i latwo sie pod nie podszyc przez co powstaje chaos komunikacyjny, ludzie sie gubia i w koncu nie wiedza z kim gadaja, czarnulki to ludzie, ktorzy mysla o tym co pisza, nie mozna sie pod nich podszyc, czesto dbaja o swoj image na forum przez co rzadko prowokuja idiotycznymi tematami Po dłuższym zastanowieniu, muszę przyznać Ci rację :)