Karmazina 0 Napisano Marzec 6, 2012 Witam , przeszłam juz dukana i inne diety. Teraz zaczynam właśnie taką. Może ktoś dolączy, albo juz stosuje podobny sposób odżywiania? Na siłown i4- 5 razy w tygodniu ok godz. albo wiecej. 5 malych posiłków dziennie co 3 godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alexis z dynasti 23 Napisano Marzec 6, 2012 przeszlas dukana i utrzymujesz dalej efekt? nie przytylas? Ja chodze na siłownie 2 razy w tygodniu tylko, a pory jedzenie mam niestety nieregularne bo jestem strasznie zajeta:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karmazina 0 Napisano Marzec 6, 2012 schudłam , potem przytyłam , bardzo mnie wymeczyła ta dieta, stosowałam ja 5 miesięcy. Efekt był fajny ale bóle wątroby i bole głowy były potworne. Przypłaciłam także wypadaniem włosów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alexis z dynasti 23 Napisano Marzec 6, 2012 wiem o czym mówisz bo ja tez przytylam po diecie dukana nawet z nawiązką... chociaz bylam na niej tylko 2 miesiace, a powinno sie przejsc wszytskie fazy. Teraz jestem zainteresowana dietą odpowiadającą gr.krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach