Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweeczkaa 28

Juz dluzej nie wytrzymam w tej pracy.Wykanczam sie psychixcznie.

Polecane posty

Gość mroweeczkaa 28

Dzis to byla masakra. Normlany dzien.Juz sie ucieszylam ze duzo zrobilam. A tu nagle trach.Przychodfzi sprawdzajaca u sie zaczela jazda.A ta baba to taka wredna malpa ze az poszla po brygadzistjke. Z tycg calych nerwow zaczelam siecala trzes rece mi lataly. Nie moglam sie juz skupic na pracy i poryczalam sie. Jutro maja caly dzien przy mniue stac i kontrolowac moja prace.

Gość nella222
nieciekawie......

Gość mroweeczkaa 28
tragedia co tam sie dzieje. Dzis brygadzistka potraktowala mnie jak zwyklego smiecia.

Gość nella222
może zacisnij zęby , a pozniej bedzie lepiej,jak zobczą że sie starasz, i dajesz rade.

Gość zawiedziony1410
mnie wkurza ze kobiety dostaja tyle samo kasy za mniejsza ilosc pracy, bo to przerwa na kawe, bo to rozmowa z kolezanka, bo to siku, bo nie moze sie przemeczyc, bo okres, bo jest slaba i ja mam za nia to podniesc/przesunac...

Gość lai sa 30
MrOWeCZKO al co za praca?

Gość no wlasnie co to za praca
i dlaczego maja przy Tobie stac? nie placz tylko odpyskuj...zwolnij sie albo powiedz ze ejzeli Twoja rpaca im nie odpowiada to moga Cie zwolnic. Pamietaj zeby sie nie dac i szukaj innej pracy a ni ze sie rpzez jakas pipe psychicznie wykanczasz. A jezlei brygadzistka czy ta wredna baba Cie wykanczaja psychicznie to mozesz je oskarzyc o mobbing

Gość mroweeczkaa 28
produkcja.A dokladnie kalibracja jelit. I jak wiadomo sa odpady czy;lli jakies uszkodzone kelita.. JAK JA POWIEDFZIALAM SPRAWDZAHACEJ ILE MAM ODPADOW- powiedziala ja pierodle.Jak to mozliwe ze tak malo zrobilam a mam tak duzo odapdow a inne robiea wieej i maja mnij odpadow. ze to nie mozliwe. przeciez mamy takie same jelita.

Gość pomyslcie idioci
a gdzie pracujesz, co robisz?

Gość lai sa 30
No tak produkcja -najwieksze bagno,,cos o tym wiem,poszukaj sobie innej pracy

Gość mroweeczkaa 28
bede patrzec jak ja robie. nie moge odjsc do siebie cala sie trzese az mi nie dobrze jest. nie mam sil na nic.Dobrze ze mezulek wrocil z pracy to dokonczy obiad i zajmnie sie corka bo ja dzis nie dam rady.

Gość mroweeczkaa 28
czuje sie jak zwykly smiec. naperawde staram sie daje z siebie wszystko.Z dnia nadzien robie coraz wiecej. a wczesniej jak z rabna byla brygadzistka to byla zadowolona ze z dnia na dzien robie wiecej. robie tyle ile inne babki ktore jakis czas tu pracuja a ja dopiero 5 dzien tu robie na tym dziale.

Gość ferdekferdek
mroweeczkaa 28 dasz radę, pewnie zły dzień miało babsko , będzie lepiej a na jutro łyknij kalms albo najlepiej hydroksyzyne i do przodu jestes dzielna , ja bym wyszła taka jestem nerwowa , trzęsące się ręce to u mnie norma zen

Gość mroweeczkaa 28
juz mialam odruch ttaki zeby zdjac fartuch i wyjsc. ale wiem ze nie moge bo mam dziecko i musze miec za co nas utrzymac.

Gość hurrraaa i super
hej kochana a gdzie pracujesz? bo ja tez szukam pracy na produkcji wlasnie w branzy spozywczej i juz sie zamlamuje bo nie moge nic znalesc:(

Gość mroweeczkaa 28
polnic polski

Gość hurrraaa i super
polnic? chodzi o północ jesli tak to szkoda bo ja centrum:(

Gość widze, slysze, pisze
albo zaciskasz zęby i regenerujesz się np u psychoterapeuty albo składasz pozew do sądu pracy(bezpłatny) o mobbing w pracy i odszkodowanie.Musisz to tylko udowodnić. Np nagraniami dzwiękowymi lub filmowymi, świadkowie, opinia lekarska lub psychologiczna czy psychiatryczna