Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deoliiim

nie zdalam prawka az 9 razy

Polecane posty

Gość deoliiim

tak wiem jestem beznadziejna . :( Mozecie mnie teraz zjechac od góry do dołu .

Gość deoliiim
nie ma chetnych > przeciez tak bardzo lubicie dowalac innym

Gość Men Struacja
Jesteś tooman i lepiej odpoość prawo jazdy bo nie nadajesz się do tego. Masz komoonikację miejską.

Gość deoliiim
no dalej

Gość Men Struacja
Przez takich jak ty idiotko wypadki są. Stary foorę kupi żeby tzooreczka doope do lansu woziła. Zapierdalaj do autoboosu kurvo!

Gość deoliiim
co tak słabo?? zjedz mnie bardziej

Gość fd34534l5
nie poddawaj się to stress - mniej masturbacji i wygrasz.

Gość dziesięć brzmi ładnie
do dziesięciu razy sztuka :D

Gość deoliiim
hehehe co ty z ta masturbacja caly czas?:D

Gość Men Struacja
Chciałabyś kurva. Z taką debilką nie warto nawet na kafe pisać. Żegnam kurva.

Gość deoliiim
Men Struacja haha 🖐️

Gość prawdziwy facett
ja zdałem za pierwszym razem, kobietom nie powinno się wydawać prawka:P zobaczcie jak jeżdżą kobiety, co chwilę jakiś wypadek, albo dookoła wszystko rozjechane. powinny być zaostrzone przepisy dla kobiet, nie dla facetów;)

Gość Kimona 36
Tey ydawalam 9 rayz idalam sobie juy spokoj. Minelo 5 lat .Czasem zazdroszcze kobietom ,ze maja prawko, no coz.

Gość Mama Bartka i Oliwki
eee wcale nie jest tak żle! moja kierowniczka zdawała 12 razy, a jeździ naprawdę dobrze. Ja będę zdawała 4 raz, mam nadzieję, że będzie ok:)

Gość prawdziwy facett
jak nie zdałaś tyle razy to znaczy że się nie nadajesz , po co wciąż próbujesz, chcesz koniecznie kogoś zabić?!

Gość prawdziwy facett
po to są środki kom. miejsk. oraz autobudy i pociągi, dla takich jak Ty:p

Gość Kimona 36
To nie prawda ,ze nie nadaje sie. Instruktor stwierdzil,ze jezdze swietnie. Okazuje sie ,ze ten stres mnie blokuje i minie wychodzi.

Gość guhjbt
zdałam za 10 :D :P jeżdżę, auto całe, ofiar w ludziach nie ma

Gość Kimona 36
mialo byc nieprawda

Gość A co się takiego
dzieje że oblewasz?Na czym padasz?

Gość fd34534l5
coś musi stać za tym stresem - może masturbacja? A może coś innego. Masturbacja mocno stresuję...

Gość A co się takiego
Ja miałam to samo.Potworny stres zawsze swoje zrobił i efekcie zdałam za 9razem jak już całkowicie byłam zrezygnowana i pewna kolejnej porażki.Zawsze na jakiejś pierdole ległam.

Gość A co się takiego
Ty weź się ogarnij z tą mastrubacją.Co ty jakiś sexoholik jesteś debilu??!!

Gość A co się takiego
I wy zawistne mendy nie wmawiajcie dziewczynie że się nie nadaje!!Byle komuś dowalić.

Gość fd34534l5
nie jestem sekso-cholikiem ale przeczytaj sobie to: Sex and masturbation have a much greater effect upon concentration than you may have suspected. Obviously, thinking about sex deters our attention. However, excessive masturbators tend to experience problems with concentration and memory. This is a dangerous side effect of over-masturbation and signals that the brain is being drained of acetycholine. Over-masturbating can also drain the motor nerves, neuro-muscular endings, and tissues of acetycholine and replace it with stress inducing adrenaline which is where absentmindedness, memory loss, lack of concentration, and eye floaters come from. Frequent ejaculation also depletes the body of serotonin. The pineal gland, located at the base of your brain, is responsible for taking in serotonin and converting it to melatonin. The balance of these hormones is what controls your biological clock, telling your body to get sleepy because it's bedtime. Insomnia, among other sleeping disorders, may be a direct result from the deficiency of serotonin-melatonin in the brain. This conversion helps to give you a deep sleep for hGH production and parasympathetic recharging for your organs. Which is why even though you may have gone through the motions of a full night's sleep, your body may not have had enough. Serotonin neurochemicals are also responsible for fighting stress and anxiety and for maintaining proper concentration. More serious patterns like Attention Deficit Disorder (ADD) may manifest itself with the loss of serotonin. Mood swings, depression, and other emotional instability can also be attributed to insufficient levels of serotonin.

Gość klaudia 29*
mój kolego zdał za 12-tym razem jeździ już 6 lat i jeżdzi dobrze mieszka w Warszawie

Gość deoliiim
zawsze jakis maly glupi blad robie , ze stresu wariuje :( jak jezdze z instruktorem to jest ok . Jezdzilam z kilkoma i kazdy sie dziwil czemu tego jeszcze nie zdalam . ( dlatego nie odpuszczam ) Egzaminator na ostatnim egzaminie mi powiedzial , ze jestem w stanie to zdac jesli popracuje nad chaotycznoscia , ale to przez nerwy wszystko mi sie trzesie i nie moge sie opanowac

Gość A co się takiego
U mnie to samo.Jak zadzwoniłam do swojego instruktora że w końcu zdałam to mi powiedział że nikt się nie spodziewał że tak długo to potrwa!!