Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ela2222

prawidłowa dieta w ciąży

Polecane posty

Witam wszystkie Panie w ciąży i matki karmiące. Mam ogromną prośbę. Mam do zrobienia projekt odnośnie żywienie kobiet w ciąży i matek karmiących. Potrzebuję 10 Pań, które byłyby chętne wziąść udział w anonimowej ankiecie. W ramach projektu mam ułożyć dietę dla kobiet, które wezmą udział w ankiecie. Jeśli projekt wypadnie dobrze, to Panią które wzięły udział w mojej ankiecie wyślę ułożony 7 dniowy jadłospis. Jeśli jakaś Pani będzie chętna to proszę do mnie pisać na maila: elaolbr@interia.pl, ja wówczas wyślę ankietę.

Gość Elu, popracuj nad ortografią,
bo mało wiarygodnie wypadasz jako ekspert w jakiejkolwiek dziedzinie;) to tak z życzliwości, naprawdę nie złośliwie;)

Chciałabym założyć również wątek o zdrowej diecie w ciąży i w okresie karmienia piersią. Jest wiele kobiet, które nie są świadome jak bardzo ważna jest dieta w ciąży. Wpływa nie tylko na zdrowie mamy lecz również zdrowie rozwijającego się płodu. Dlatego uważam Drogie Panie, że błędne jest myślenie, iż w ciąży można jeść wszystko na co ma się ochotę. Uważam, że w ciąży powinnyśmy jeść wszystko z myślą o dziecku. Jeśli macie ochotę pogadać na ten temat to zapraszam, ja również podzielę się swoimi doświadczeniami w okresie ciąży

Jednak nie bądźmy drobiazgowi, bo przecież każdemu czasem zdarzy się popełnić jakiś błąd i to w cal nie świadczy o jego kompetencjach.