ekler22 1 Napisano Marzec 6, 2012 czy w czasie odchudzania przed okresem tez wam waga rosnie o okolo 1,5 kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grace. Napisano Marzec 6, 2012 tak, i czuję się taka pełniejsza :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czy ktoś to stosował Napisano Marzec 6, 2012 Jak najbardziej.Ja zawsze mam tak ze 3 kg!Potem schodzi ale czuję się strasznie.Gruba,opuchnięta ociężała.Zobaczymy jak będzie teraz chociaż już tak na 2 tyg przed zawsze puchłam a teraz 9 dni mi zostało i na razie jest dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekler22 1 Napisano Marzec 6, 2012 kurcze ale potem waga zchodzi do stanu sprzed okresu czy kilogramy dalej leca . nie wiem czy wiecie o ci mi chodzai. przypusmy ze schudlam te 4 kg z 86 do 82 i p[rzed okresem waga pokaze mi 83,5 i co po okiresie waga mi zejdzie do 82 czy dalej spadnie jesli bede sie odchudzac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach