Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duma i uprzedzenie

wlasnie poklocilam sie z mama..

Polecane posty

Gość duma i uprzedzenie

Poszlo oto, ze powiedzialam mamie, ze nie chce wychodzic za maz i miec dzieci, juz to kiedys mamie mowilam, ale za kazdym razem konczylo sie to klotnia, dlaczego mama nie moze zrozumiec, ze to jest moja decyzja? ja lubie byc sama, nie wyobrazam sobie, ze mialabym z kims dzielic pokoj/lozko przez 24 godziny na dobe i miec dzieci..przeciez nie kazdy jest stworzony do malzenstwa, rodzenia dzieci..

Gość Kasia1988alks
a ile masz lat??

Gość duma i uprzedzenie
22lata

Gość Kasia1988alks
Jestes mloda, na pewno jeszcze zmienisz zdanie. Mialas kiedys kogos?? Moze ktos cie zranil i dlatego nie chcesz??

Gość duma i uprzedzenie
Nigdy nikogo nie mialam, specjalnie nawet nikogo nie szukalam, a jak byl jakis chlopak to im odmawialam..nie chce po prostu byc w zwiazku, o tym, ze chce byc sama wiedzialam juz chyba od 14roku zycia ;)

Gość duma i uprzedzenie
jak mogłabym z kimś dzielić łózko , jak ja ważę 113 kg a łózko mam wąskie

Gość Supremus Dux
Daj spokój. Twoja matka prawdopodobnie umrze wcześniej od Ciebie, wiec będziesz miała święty spokój z tym do końca swojego życia. Nikt absolutnie nikt nie będzie się Tobą interesował, w tym zakresie. Po trzydziestce to już zupełnie.

Gość Supremus Dux
nie będzie to nikogo obchodziło, co Tobą i jakie masz oczekiwania od życia. :) Głowa do góry, musisz być cierpliwa.

jesteś jedynaczką? bo może o to mamie chodzi - że nie będzie wnuków, wesela, itp? wiesz, może po prostu nie dyskutuj na ten temat z mamą, powiedziałaś raz i wystarczy. jak znowu zapyta to ucinaj temat, powiedz np. "kto to wie, jak się życie potoczy" i tyle. mama chce, żebyś była szczęśliwa, tyle że ona to szczęście pojmuje inaczej niż Ty i nie może uwierzyć że Tobie lepiej jest w samotności

Gość duma i uprzedzenie
wiesz podszywie waze ponad dwa razy mniej :p

Gość duma i uprzedzenie
przysięgłam sobie przy pierwszej komunii , ze nigdy nikomu nie dam

Gość duma i uprzedzenie
no wlasnie nie. oprocz mnie mam 3braci, wiem, ze moja mama chcialaby miec juz wnuki, moj najstarszy brat jest po 30 i dopiero sie zareczyl, moj drugi brat jest przed 30 jest 2lata po slubie, od 2lat staraja sie o dziecko, moj najmłodszy brat nie ma dziewczyny, ja wiem, ze mama chce dla mnie jak najlepiej, no ale musi sie pogodzic z moja decyzja, bo to w koncu moje zycie

Gość duma i uprzedzenie
i znowu wkręciłam was móżyny , mam troje dzieci i męża i kochanka

Gość duma i uprzedzenie
idx sobie na inny topk co?