Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dobrego gina w Poznaniu

Ginekolog Piotr Jędrzejczak - Poznań

Polecane posty

Gość Szukam dobrego gina w Poznaniu

co o nim sądzicie?? Pytam, bo koleżanka mi go poleca. Mam problemy z zajściem w ciążę. A może macie jakieś inne typy lekarzy ginekologów z Poznania lub okolic?

Gość słyszałam o nim, ale nie
doradzę, bo to było z 5 lat temu:(

Gość agajataka
dr tomek Olejniczak ma gabinet na bukowskiej, swietny sympatyczny lekarz, 2 ciaze mi prowadzil w czym jedna zagrozona

Gość wolejsa
hmm ja znam dra Piotra Bruszewskieog i weług mnie jest bardzo dobry. Myśle, że zalezy kto gdzie mieszka

Gość wg ponizszej strony
mozna sie zapoznac z opinia inny pacjentek (rzecz jasna trzeba wziac pod uwage czarny PR lub odwrotnie - reklame, ale srednia ocen jest raczej wiarygodna) http://www.znanylekarz.pl/piotr-jedrzejczak/ginekolog/poznan wkleilam opinie o wspomnianym lekarzu, ale mozna tez w wyszukiwarke wrzucic bardziej ogolne haslo, po prostu "ginekolog", zakreslic interesujace nas miasto, wojewodztwo, a dostanie sie liste lekarzy od najlepszego do najgorszego.

Gość aloddd
Bo to dobry ginekolog z tego co slyszałam, dr Bruszewski tez jest dobry...

Gość xkxkxk
bardzo dobry lekarz ale ciągle zabiegany, wizyty b.krótkie, o wszystko trzeba dopytać. leczyłam się u niego rok, miałam laparoskopie, poźniej 2 iui a teraz mam dwóch ślicznych synków. Przy problemach z zajściem w ciąże trzeba sie nastawić na częste wizyty, badania, koszty, mieć dużo cierpliwości i nadzieję :) żaden lekarz nie jest cudotwórcą ale Jędrzejak jest fachowcem, wie co robi. Polecam

Gość szomadsst
JA tez polecam dr Bruszewskiego, dobry lekarz w kwestii prowadzenia ciąży, cierpliwy i miły

Gość mnuidosp
do Dr Bruszewskiego chodze już od dwóch lat i nie zmieniłabym go na żadnego innego. Oprócz tego że dobry lekarz to jeszcze bardzo miły człowiek.

Gość uhha
Zdecydowanie popieram dobre opinie o Dr Bruszewskim