Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzlisa

co jest wiekszym obciachem?

Polecane posty

Gość gryzlisa

Praca w pubie za lada lejac piwsko i inne trunki czy praca w fabryce?dla ,nie obie :obciachowe;/ a jaka jest wasza opinia?

Gość gryzlisa
ja bym wolala fabryke przynajmniej nie jestem zaczepiana przez nachalnych podpitych typkow:P

Gość gryzlisa
no come on ?!

Gość ja pije kawe w pracy
zadne nie jest obciachem. praca jak praca. od czego trzeba zaczac.

Gość dziwne_
a co dokładnie jest obiachowego w ciężkiej, uczciwej pracy ??

zadna praca nie jest obciachem, obciachem jest nie robic nic z lenistwa. ja ludzi w fabrykach podziwiam, bo to jest ciezka praca w niezdorwych zazwyczaj warunkach - siada kregoslup, praca polega na wykonywaniu tysiecy tych samych czynnosci pod rzad dzien w dzien. a jak bym miala wybierac to wolalabym na barze - pracowalam na barze 2 lata. praca nie jest wcale taka najgorsza, poznaje sie ludzi (do teraz utrzymuje znajomosci), cwiczy sie jezyk, no i napiwki czasami potrafia byc naprawde zadowalajace.

Gość Tryka
A finansowo co bardziej sie oplaca? Bar( nie liczmy na napiwki Bo to nic pewnego)czy fabryka gdzie mozna zrobic nadgodziny?;)jakos bar kojarzy mi sie z panienkami lubiacymi kiedy podpite typki lapia je za tylki albo mowia do nich wulgaryzmy a one sa z tym ok Bo przeciez ta praca za barem to tk jak zlapanie pana Boga za piety a gdzie szacunek drogie panie do samych siebie?tak dawac sie poniewierac pijaczynom?

nikt mnie za tylek nie zlapal a jakby nawet to by lecial zaraz przez tylnie drzwi na ulice. ja pracujac w barze oplacalam wszystkie moje wydatki z napiwkow, jedyne za co placilam z regularnej pensji byl czynsz i rachunki a tak jedzenie i przyjemnosci - to wszystko szlo z napiwkow, w dzien 10 funtow to bylo minimum, wieczorem 30 funtow to taka srednia, zdarzalo mi sie dostawac nawet 70-80 funtow. w przeciagu 2 lat z minimalnej pensji odlozylam kilka tysiecy zyjac na calkiem niezlym jak na tamte czasy poziomie.

Gość dfgrefgergrtgt
obciachowe jest dawanie dupy za pieniądze. Czyli - "sponsoring" (znaczy się prostytucja.