Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

perwersyjnie

Polecane posty

Gość Nieśmiałość
Złapałam go za rękę... na ulicy o_O Wszyscy patrzyli.

wiesz: w sumie ten temat jest po to, żeby się właśnie pochwalić. Pejczowanie? Pissing?, Anal?

absolutnie, choć pissing nie jest taki jarający, jak to wygląda w filmach:D i nie iwem czy bym to powtórzyła, ważne, że mam za soba doświadczenie, bom ciekawski typ:P

dla pewności: to Ty jemu robiłaś pissing i Ty jego pejczowałaś, a nie odwrotnie?

dla pewności: to Ty jemu robiłaś pissing i Ty go pejczowałaś, a nie odwrotnie?

Ja jemu, inaczej bym się nie zgodziła. a z pejczem, to przeróżne zabawy były, wspolnie:) oczywiście zestaw kajdanki itp , wszystko również było:P

czyli widzę, że jesteś raczej taka dominująca, skoro kręcą Cię zabawy z pejczem? Napiszesz, jak takie zabawy u Was wyglądały? Ubierałaś się do tego jakoś inaczej, niż zawsze?

nie jestem dominująca, jestem potulna:P:P ubierałam się podług widzimisię mojego eks, ale żadne tam policjantki, pielegniarki, to nie dla mnie, śmieszą mnie takie przebranka:D nie wiem jak to opisac, po prostu na spontanie

ale jak go biłaś tym pejczem, to on leżał stał klękał przed Tobą? Mocno mu to robiłaś, miał duże ślady?

oj nieraz miał:D ale nie tylko od pejcza:P bywało, że go pogryzłam, a sama chodziłam w szaliku, bo szyję miałam w mega malinkach.. nie klęczał, bo jak mowilam-nie dominuję

piszesz, że nie jesteś dominująca, tylko potulna. Ale- moim zdaniem- musisz mieć w sobie coś z dominy, skoro kręcą Cię pejcze, kajdanki i inne akcesoria...

nie zadaję jej o pytań o wszystko, nie muszę. Ciebie nie znam, więc chcę sobie pogadać, ale Ty piszesz bardzo krótko i ogólnikowo.

bo nie lubię się rozpisywać. i nie wiem, czy tak ogólnikowo:P będę pamietała, żeby pisac bardziej szczegółowo, skoro tak Cie to interesuje;)

a oprócz pejcza i kajdanek co tam było, bo za bardzo się na tym nie znam?