Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepejo

Depilacja intymna

Polecane posty

Gość pepejo

Hej, Chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób się tam depilujecie, czy macie problemy z dojściem do niektórych miejsc, jak często to robicie, czy macie jakieś sposoby na wrastające włoski i krostki, które czasem wyskakują na 2 dni po depilacji ? (itd.) czy są tu osoby ,które oprócz narządów płciowych depilują sobie kakaowe oczka? ja zastanawiam się nad depilacją laserową z tym (byłam raz), ale po pierwsze: mam wystającą łechtaczkę (nie mylić z wiszącą) -po prostu moje wargi sromowe nie zamykają się tak jak u niektórych i jest to peszące podczas rozkładania nóg na różne strony podczas depilacji laserem :) po drugie: nie mogę się zdecydować czy zostawiać cieniutki paseczek czy po całości lecieć laserem (bo przecież kiedyś może mi się zachcieć coś tam zmienić a nie będzie z czego- osobiście raz robię tak raz tak)

Gość pepejo
nikt tu nie się nie depiluje ?

Gość maja majeczka
ja depiluję sie kremem do zera nic nie zostawiam

Gość podniese se no debiluje sie
napiszcie czym

Gość jasiejasiejasie
Ja depiluje sie maszynka gilette jednorazówka,ale włoski odrastaja i własnie najgorzej jest jak odrastają: swędzi,kłuje,masakra. A te kremy sa skuteczne? Na ile wystarczy taka depilacja kremem?

Gość rogińskarogalska
nie mam problemu z dojściem do różnych miejsc, nie mam na szczęście wrstajacych włosów, troche mnie denerwują podrażnienia, gole na zero.

Gość pepejo
właśnie zastanawiam się jak to jest z tymi kremami, możesz podać jakiego używasz? u mnie to się nie sprawdzało przy goleniu nóg-miałam wrażenie, że niedokładnie to wychodzi a szpatułka to dla mnie koszmar. co do podrażnienia, to ja po goleniu wklepuję sobie zasypkę dziecięca (puder dla niemowląt i dzieci)